09.01.2012

Karlotte has seen the light!!


 Det skjedde på søndag. Karlotte hadde satt en bolledeig og drev og ryddet litt da hun tilfeldigvis kikket ut av vinduet. Det var da hun så lyset; det perfekte fotolyset! Karlotte har jaktet på det en stund og forbannet både de mørke og gule bildene sine. Det var ingen tid å miste. Lokfører`n måtte trå til og ta over både bolledeig og pleie av barn. Karlotte hentet kameraet.

Full av iver fotograferte hun i tre timer, stylet bildet, tok bilder som kan brukes på den kommende nettsiden til ZanZ, bærte møbler og nips hit og dit. Over 600 bilder ble det før hun gav seg. 
Men, det stoppet ikke der. Da hun skulle legge inn bildene på Mac´en oppdaget hun at det finnes en god del fotoredigeringsmuligheter på maskinen (eh..jo da, ikke helt kjent med Mac enda...!) Plutselig gikk det an å beskjære, retusjere og ikke minst justere nivåene i bildene. Skarphet, metning og kontraster, effekter. Karlotte ble superivrig og Lokfører`n og barne spiste middag alene...
Det føltes som et lite gjennombrudd for Karlotte som ikke helt har forstått hvordan alle dere andre får til disse softe, duse, fine bildene. Nå skal ikke Karlotte på noen som helst måte påberope seg stjernefotografevner her men forbedringen ble stor fra hvordan det var iallefall!!
Ellers gikk det så BRA med Lillekarlotten som ble opperert i dag! Mora er superlettet og lykkelig og veldig glad for at begge barna nå er ferdige og etter forholdene har det veldig bra.

Fin kveld ønskes, klem fra Karlotte.

10 kommentarer:

 1. Veldig mye fine bilder ja! Flink du er da! Nå må jeg også finne ut av hvordan man gjør det?! :)

  SvarSlett
 2. Så fin blogg du har! Jeg kommer nok igjen. Håper du får en fin kveld!

  SvarSlett
 3. De nydeligste bilder! Her gjelder det å fange lyset når man kan ;)

  Fabelaktig start på uken
  Klem til fineste deg!

  SvarSlett
 4. Halleluja!!
  Hehe, måtte bare:)
  Er så KULT når man bare MÅ noe, så får ting bare fare og familien klare seg selv...:)

  FLOTTE bilder da, det skal du ha, selv om du sviktet midt i boller og middag:)

  Godt og høre at Lillekalotten (liker disse navnene) har det bra ♥

  SvarSlett
 5. Nydelige vakre bilder vennen! Herlig stemning på de! Og så bra du har funnet ut hvordan du redigerer da! :) En ny verden åpnes da :)

  Godt å høre at det har gått bra med operasjonen! Så får du kjøpe inn masse is om du ikke allerede har gjort det :)

  Jeg har begynt i jobb igjen, men kun for 10 uker når samboer har permisjon, så blir ikke så mye blogging på meg annet enn i helgene nå, men kommer tilbake :)

  Ha en fin kveld!

  Klem Lene

  SvarSlett
 6. Heisan,
  Så godt å høre at det har gått bra med operasjonene. Masse is hos dere nå da ;)? Så spennende med oppussingen hjemme hos dere. Her skal vi ta tak på kjøkkenet, men jeg syns det er tungt å komme igang, Ikke vet jeg hvordan vi skal ha det heller. Det skal i hvertfall utvides med et gammelt vaskerom :)
  Klem

  SvarSlett
 7. Så fine bilder:) Kjøkkenet ditt er en drøm!

  Godt å høre at det gikk bra med både storebror og lillesøster på Ahus.

  Forresten dumpet Rom 123 ned i postkassen min her om dagen og der var jo fineste Karlotte hjemmet! Så gøy! Måtte hvise de fine bildene til mannen også, hihi!

  Ha en fin tirsdag!

  Klem, Pernille

  SvarSlett
 8. Hehe, man lærer så lenge man har LEVER er det noe som heter! Fin-fine bilder, snuppa!!!

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)