04.01.2012

Happy new year!

Litt på etterskudd, men riktig GODT NYTT ÅR folkens!!
Karlotte tok seg en aldri så liten bloggpause her. Dagene har gått litt i ett også merker hun at med drifting av butikkblogg som en del av jobben er det ikke alltid Landhandleribloggen blir prioritert så høyt- men TUSEN TAKK for alle koselig hilsninger og kommentarer. Karlotte har vært skikkelig dårlig med å kommentere tilbake i det siste, men har et mål om å forbedre det!
Aller først her blir det litt "mamma på heltid" en stund fremover. Begge barna skal nemlig fjerne mandler på fortrinnsvis førstkommende fredag og mandag. Lillekarlotten tar "full pakke" og skal få nye øredren og fjerne polypper i tillegg så det blir litt fokus på pleie en god uke nå. Mammaen gruer seg nok mest. Barna er så langt mest opptatt av at de kommer til å få spise så mye is de vil:-)
Ellers ligger vi ikke på latsiden interiørmessig heller egentlig, har bare vært litt lite blogging! Gjesterommet ble ferdig (men er fortsatt ikke helt ferdigstæsjet og bloggklart) til jul og Lokfører`n fikk ferdig badet så vi hadde opperativ vask og toalett i 2 etg i jula!! Der venter Karlotte på et par meget snasne Jielde lamper som skal få henge over speilet så helt blopggklart er det ikke der heller...
I går fikk Karlotte et innfall om å rydde ut julen. Sammen med en skikkelig storvask ballet det på seg med litt ommøblering og innkjøp av et par nye, svarte stoler.

Dagen ble avsluttet med et meget enkelt SDS-prosjekt. Den store hvite adventstjernen ble nemlig malt svart og hengt opp som vegglampe.
Det bant sammen hele kroken synes Karlotte, som jo har hatt denne delen av stuen som et aldri så lite "problemområde" siden innflytting (sammen med musikkstuen, men det har vel de fleste fått med seg nå!)

I ettermiddag begynte Lokfører`n å rive minigjesterommet, gangen og glassverandaen som tilsammen skal bli Karlotte og Lokføreren`s master bedroom. Blir spennende å se hvordan formen og følelsen på rommet blir med hevet tak og synlige bjelker!

Jepsi pepsi- det var et lite livstegn herfra. Karlotte har altså ikke sluttet å blogge og lover å komme sterkere tilbake etterhvert!

21 kommentarer:

 1. Hekkan pekkan, skal sei kroken blei bra, Karlotte :) Og eg må seia at jammen er han driftig han der Lokføreren din! I dag har Herr Fryd vore flink og driftig han også, og har ringt til nokon som skal komma og laga bad til oss i kjellaren. Dei kjem på synfaring onsdag i neste veke, så får me sjå kva dei kan trylla fram av nokre kjellerboder :)

  Stakkars små Karlottane som skal fjerna mandlane, eg gjorde det for fem år sidan ca. og det var ikkje godt. Gjekk ein del smertestillande opp bak rett og slett ;) klarte ikkje svelga tabelettane, og mykje graut blei det også.

  Lykke til med pleier oppgåvene dine til veka, det går nok i likaste laget skal du sjå :)

  Klem Eli

  SvarSlett
 2. Godt nyttår! Og tusen takk for at du legg att fine ord til meg :) Har kome meg opp i ein liggjestol i kveld, så eg kan skrive på pc`en på normalt vis etter to og ei halv veke liggjande i senga og på sofaen. Herleg! Flotte prosjekt du har hatt på gang, eg elskar svarte detaljar! Håper at det går flott med dei to små, og at dei kjem seg fort etter operasjonane!

  Ha fine dagar vidare!
  Klem,
  Elin :)

  SvarSlett
 3. Hei! Fant bloggen din via nyeste ROM 123. Flott artikkel om deres spennende hjem. Her var det masse gode ideer og bilder. Gleder meg til å følge deg

  SvarSlett
 4. Som du/dere styrer på da :D Fantastisk!!

  ...og så utrolig mange fine bilder du viser i kveld. Du vet, jeg digger stilen din! :D Råtøff!

  Utrolig skjønne barn du har også (regner med det er dem du har bilder av på veggen? ;b)

  Må dere ha det kjekt,
  med masse is etterhvert ;D

  Klem.

  SvarSlett
 5. Hey hey...
  Dere ligger ikke på latsiden dere to, alltid et prosjekt på gang og det liker vi jo!! Så kult å se deg i room123!*S*

  Stolene var rå og interiøret og huset ditt er jo bare så knæsj, tusen takk for inspirasjon snuppa!

  Lykkt til med barna..
  klem

  SvarSlett
 6. Først av alt: Grattis med lekker reportasje i glanset papir! Stolt av deg snuppa :)Verdens fiiiineste hjem, så ærlig fortjent med all oppmerksomhet!

  Og ja, stolene rocket opp veldig! Godt valg :)

  Klem Chilli'n

  SvarSlett
 7. Du er så kreativ! Flotte bilder du har tatt! Og så genialt å male stjernen da! Tok seg godt frem i den koselige kroken din :) Så ungene dine skal ta mandlene ja. Jeg må ta de jeg også og jeg gruer meg fælt. Utsetter det hele tiden! Tenker på de der! :)

  Et riktig godt nyttår til deg snuppa! Gleder meg til å følge med deg videre!

  Stor KLEM Lene :)

  SvarSlett
 8. KUL lampe! :)))))

  Masse lykke til til de små, kos dere masse med de rolige dagene.

  *klem*

  SvarSlett
 9. Hei Karlotte :-) Jeg er fryketlig dårlig selv til å kommentere for tiden, så beklager at jeg ikke har vært forbi her og ønsket godt nytt år ennå - men altså GODT NYTT ÅR!!!! Takk for din hilsen, og jeg blir så glad når du skriver at du blir inspirert. Stjernen passer perfekt inn der du hat hengt den, og ser strålende ut i svart.

  Lykke til med ungene - håper alt går bra!
  Klem; Heidi

  SvarSlett
 10. Hei! Titter innom bloggen din i dag etter å ha lest om hjemmet ditt både på NIB i dag og i Rom 123 i går! Så utrolig fint du har det! Hilsen fra Elin:-)

  SvarSlett
 11. Hei og godt nyttåpr :)

  Fine bilder fra en koselig krok!

  SvarSlett
 12. Hei.Fant deg hos NIB..for et nydelig hjem du har..
  Gleder meg til å følge deg videre..
  Klem:)

  SvarSlett
 13. Hei! :-) Fant bloggen din inne hos Nib, og digger huset ditt! Falt totalt for det gamle kjøkkenskapet ditt, og du har utrolig mange tøffe detaljer rundt om! :-) Gleder meg til å følge med deg her! KLEM

  SvarSlett
 14. Hei! For et fantastisk hjem du har! Jeg slukte reportasjen i Rom 1-2-3, så mye inspirasjon du gir! Kjempefin blogg, her kommer jeg tilbake:)Linn

  SvarSlett
 15. Hei og godt nyttår til deg!
  Kosleg blogg med masse flott bilder!
  Legger meg til som følger her hos deg, eg :o)
  God helg!

  SvarSlett
 16. PS. Herleg reportasje i Rom 123 :o)

  SvarSlett
 17. Hallaisen igjen! DU, skal sei, fant deg både hos NIB og i ROM 123, så utrulig kult å endelig få sjå deg :) Fina damå! Og så på glansa papir, nåke så fortjent. Artig å sjå Landhandleriet gjennom andre sine auger, tenker eg. Like inspirerande, tøft og sprekt som alltid. Du er min helt, Karlotte! Er du på facebook, eller? Goood helg til deg.

  Klem Eli

  SvarSlett
 18. Hei! Så deg i Rom123 og måtte inn på bloggen din for å se mer. Da vi bodde i samme kommune som dere pleide jeg å trille forbi huset og syntes det var så synd at DET fine huset tilhørte Bandidos. Så da ble jeg så glad når jeg fant ut at det var solgt og blitt så fint inni!! :)
  God helg!

  SvarSlett
 19. Hi therе! І could have sworn Ι've been to your blog before but after browsing through some of the articles I realized it'ѕ
  new tο me. Anуhow, I'm definitely happy I found it and I'll bе book-marking іt and chеcking back regulаrly!


  Also visit my blog post ... iphone repair

  SvarSlett
 20. Αwesome! Its in fact amаzing pіeсе of writing, I have
  gοt muсh clear idea about from this post.

  Here is my weblоg: iphone repair

  SvarSlett
 21. Admiгing the persіstence you put into уour sitе anԁ detaіled іnformаtion you present.
  It's great to come across a blog every once in a while that isn't the same out of dаte rehashed material.
  Wonderful read! I've bookmarked your site and I'm adding your RSS
  feeds to my Google асcount.

  My weblog ipad 3 screen repair pj

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)