21.12.2011

A supernice present on christmas eve?!

Kunne DU tenke deg en superfin ekstrepakke på julaften? Siden Karlotte er webansvarlig opplyser hun også  sine fine blogglesere om muligheten til å vinne en svært snasen, ekstra julegave.
ZanZ har nemlig sin siste del av adventskonkuransen gående nå fram til julaften kl 12. Da trekkes den heldige vinner som får ikke mindre en 3 superfine ting!!

Eller hva sies til:

Års-abonement av Vakre Hjem & Interiør,  

deilige tapas og delikatesse produkter, italienske sådan- til en verdi av 500kr..... og ikke nok med det....du kan også vinne dette deilige håndstrikkede skjerfet i mohair fra Isandi. Lekkert i grå farge, stort, mykt og varmt nå på vinteren!!  

En heldig person stikker nemlig av med hele premiepotten, så her kan det lønne seg å delta! Reglene er så enkle så enkle: Følg ZanZ sin blogg og lik ZanZ på FB (til høyre på bloggen deres)
Du kommer til konkuransen ved å trykke HER!!!


Ikke så alt for mange har meldt seg på i kampen om å vinne premiepotten enda så sjansene skulle være ganske så bra faktisk!!
To smånisser på vei til Nissefest i barnehagen i morges;-) 
Yepsi Pepsi- Karlotte skal løpe opp og male litt på et byggverk Lokfører`n akkurat fullførte. Han bygde forøvrig en meget snasen baderomsinnredning her i kveld som Karlotte har vokset med sort voks. Ble veldig kul - sånn i all beskjedenhet:-)


Ellers er julehandelen og julevasken gjennomført i dag. Barna har nå tatt juleferie og i morgen bærer det til skogs (dvs bak huset!) for å hente to juletrær. Barna skal få ha et eget på rommet. Det skal stå i den samme juletrefoten Karlotte hadde sitt lille juletre i på rommet da hun var liten, og mamsen før det- da hun var liten jente! Gullfarget og fin i støpejern!!

3 kommentarer:

 1. Det kan jeg simpelthen ikke sige nej til - er med hele vejen. Og så hyggeligt du har gjort det i hjemmet - og et par små nisser er på spil :-D

  Jeg plejer nu ikke have heldet mig i diverse konkurrencer - men derfor skal du ønskes en vidundelig jul sammen med din familie og børn.

  Tak for dine altid meget fine indlæg.

  God Jul

  Mille

  SvarSlett
 2. Å så søte nissebarn :) Var prikken over i'en den gullputa!! Hvorfra?

  SvarSlett
 3. Å sukk, tradisjonar, tradisjonar :) Heilt herlig!

  Klem

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)