23.12.2011

Merry Christmas;-)

Karlotte må ta den litt på forskudd, julehilsningen altså! Når som helst nå ankommer de to første trønderne (de kom i det Karlotte skulle til å laste opp bilder i går kveld så vips hadde det blitt lillejulaften-morgen her!) I kveld kommer 4 til så Karlotte regner meg det kommer til å gå slag i slag:-)
Bildene forteller egentlig mye om gårdagens gjøremål i Landhandleriet. Her har nemlig fortsatt badebygging (Lokfører`n har lovet at vask og toalett skal være operativt i løpet av morgen dagen, altså i dag - Karlotte har allerede begynt å stæsje!! - som vanlig altså!), brødbaking, juletrehenting, IKEA tur (skrekk og gru) og pynting av barna sitt juletre blandt annet stått på tapeten i dag!

Vi skulle pynte det store treet i stua også, men da juletrelysene som ble sjekket og klarert da de ble tatt fram for en uke siden omsider var montert på, virket de ikke lengre. Så, da blir det lysletning i dag og pynting etter lysmontering.

Dette ble litt fort og gæli som vi sier i Trøndelag, men Karlotte skal jobbe mer med "nyttårstalen" sin isteden - da er det nemlig roligere her. Det blir derfor kortverjsonen her i dag, men det viktigste var å få ønsket god jul!
              


Ønsker dere alle fin og fredfylt julehøytid sammen med familie og venner!! Setter stor pris på alle dere som er innom her, og spesiellt dere som legger igjen et spor - noen av dere føler jeg nærmest har blitt venner!

Nyt julen, klem fra Karlotte .

7 kommentarer:

 1. Ønsker deg og dine en god jul. Gleder meg til å se videre, du har et nydelig hjem.

  Trine

  SvarSlett
 2. Ønsker deg en fredfull og koselig jul sammen med familie og venner :)
  Her blir det ikke mye tid til blogging om dagen heller, så juleinnlegget tok jeg for sikkerhetsskyld i går.

  klem Jane

  SvarSlett
 3. Her er det full sving skjønner jeg!! Bånn gass, jula kommer uansett! Herlige tradisjoner dere har!!

  Håper du får nyte bittelitt...
  klemmer i fleng!

  SvarSlett
 4. God jul, Karlotte!! Håper dere har hatt en god og flott julefeiring til nå og at dere koser dere resten av julen også. klem

  SvarSlett
 5. Ønsker deg fortsatt fiiine juledager, Karlotte! Kos deg med nære og kjære:)

  KLEM KLEM
  ANETTE:)

  SvarSlett
 6. Hei på deg.
  Ønsker deg og dine fortsatt deilige juledager. Veldig koselige og stemningsfulle bilder ;)
  Juleklem fra Monica

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)