20.12.2011

Advent lunch with good friends!


Karlotte hadde så koselig besøk for noen uker tilbake. 
To gode venninner på adventslunsj!

Innlegg ble laget, men spart til magrere bloggtider. De er igrunnen ikke spesiellt magre om dagen med alt som skjer, men Karlotte rekker ikke lage innlegg så da var det greit å ha dette i bakhånd! 

Karlotte har ikke vært like glad i det lillafargede TineK skålene sine som de sorte og grå, 
men nå til advent er det jo perfekt! 


Vi koste oss med hjemmelaget Tom Yum suppe (med kokosmelk, kylling, sitrongress og chilli!), hjemmelaget brød og ailoi.
 Litt adventstjerner har kommet opp i huset, nå er det like før julepyntingen starer!
 På stua samlet Karlotte tre av de "ørten" stjernene hun falt så veldig for på Indiska i fjor, 
men som hun ikke elsket fullt så mye i år.... 
Rart dette hvor fort smaken forandrer seg- IKKJE BRRRA! Vi måtte selvsagt ha litt dessert. Karlotte har funnet oppskrift på noen fantastiske gulerotkake muffins, eller dvs - det er toppingen som "gjør" hele kaken!! Godt vaniljesukker og ingen bruk av lettvarianter er trikset for en nydelig god kake. Hvis du vil prøve ut herligheten finner du oppskriften på: Det søte liv. Du finner den under "Gulerotmuffins a la R.O.O.M"

Her i Landhandleriet er det intensiv jobbing om dagen. Lokfører`n kledde siste veggen på badet oppe i går kveld. Sekunder etter trådde Karlotte inn med sparkelbøtta! Lokfører`n pusset i morges før Karlotte malte første strøket. Et lite ZanZ-jobbmøte nå så blir det strøk nr 2 før henting i BH. Lokfører`n skal bygge baderomsinnredning (hadde jo vært bra dumt å gå for en ferdig løsning, à la IKEA eller hva??!). Har funnet ut at vi akkurat skal rekke å bli ferdige før de første gjestene kommer på torsdag:-) 


Kommer nok et baderomsinnlegg neste gang - hvis Karlotte rekker å blogge noe før jul da;-) 


Fin tirsdag ønskes, klem fra Karlotte 

7 kommentarer:

 1. Så koselig det ser ut! Håper dere rekker alt dere vil innen på torsdag - lykke til! Og ha en koselig og avslappende jul når dere kommer så langt :-) Klem; Heidi

  SvarSlett
 2. Venninnelunsj høres helt herlig ut! Det vil jeg også prøve å få til snart :) Og så fin stemning hos deg. Fortsatt fin tirsdag! Klemmer

  SvarSlett
 3. Så fint du har gjort det:) Ikke værst å få til en venninne lunsj oppi all oppussingen;) Tror vi har samme adventsstjerne, den hvite vel og merke, lilla hadde ikke blitt for modig for meg, men jeg likte de også:)

  Ha en fin kveld! Klem, Pernille

  SvarSlett
 4. Koselige Bilder hos deg, og mye fint interiør! Hehe, beklage om jeg skremte deg med onsdagen, kremt kremt!!!! Hehe,,,,har fikset!

  SvarSlett
 5. Så koselig:)
  Og så fine vaser du laget under her, kjempe lekkert!
  Ha en finfin kveld!
  klemmer fra Silje

  SvarSlett
 6. No lurere eg veldig på kva du var ute og henta i berre BH'en?? Sjølvsagt er det berre meg som får dette til å bli koffert... Eg er nok alvorlig skada.

  Fin fin jul hos deg - utrulig stilig med dei tre, meget elskbare, julestjernene frå Indiska i samme vindu.

  I dag har eg blitt ferdig med alle gåvene, samt vore på Living og handla for tusenvis av kroner i nye gardiner. No ryker det gamle rukkelet til h.. ut frå Fryd Heimen. Åh - det fryder meg. Så får eg sjå om eg har like mykje kvinnelist som Karlotte og får Herr Fryd til å henga opp gardinstengene i morgon. Håper håper håper!

  Ellers så har me fått snø i dag - o lykke! Men den skal visst regna vekk før julafta. Vel, vel, nytings medan den er her i alle fall.

  No er det natta!

  Klem-klemmeti-klem!

  SvarSlett
 7. Så koselig ♥

  Jeg likte de lilla stjernene dine jeg, men ja, smaken forandrer seg fort, i alle fall når man leser blogger. ;P

  Håper dere får fine dager mot jul og fantastiske juledager når de kommer! ♥

  *klem*

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)