08.12.2011

A little break!


Plutselig var det blitt en liten bloggpause her. Ikke så veldig bevist egentlig men tid og energi har ikke helt strukket til hverken til egen blogg eller besøk til dere fine bloggvenner.
 Lite har blitt fotografert de siste dagene, men det skjer ting i Landhandleriet alikevel. Gjesterom har blitt ferdig gipset og venter på innrykk fra sparkler`n og maler`n. Det er det Karlotte som er. Hun tok motvillig med seg bøtta og kikket innom døra i sted, før hun fant ut at nok ikke var så lurt å starte med det nå i kveld....!
Ferdig isolert og gipset, bare litt sparkel, pussing, sparkel, pussing og maling nå så...!

Mye morsomere å hjelpe søte ZanZ sjefen med kreering av lampe til barnerom og styling til fotoshoot!! I morgen kommer vel bondeangeren samtidig med lett panikk- hvor mange dager er det igjen til jul nå??
Et aldri så lite prøveprosjekt. Sølvgrå NUD lednig med sokkel og et spraylakkert gammelt lampeskjærmskjellet i sølv metalic har blitt påmontert diverse stoffer, trepærler og strutsefjær for et røft og naturlig uttrykk. Litt usikkert selv på hva jeg synes. Skal bli spennende å prøve den i rommet den er ment å være, sammen med øvrige møbler og stæsj! 
Ikke bare skal gjesterommet fullføres og innredes (ja, ja- det siste tar jo ikke lang tid for en interiørfanatast, men sparklingen er en h....es drittjobb!) Badet oppe skal også rennoveres før 6 kjære familiemedlemer kommer ned fra Trøndelag på julefeiring. IIIIK!!

Lokfører`n rev ut det aller meste på det gamle baderommet i dag, inkludert gulvbelegg fra det glade 60tall og panel fra byggeåret (unskyld bevaringsetaten i Fylkeskommunen- NOT!) Det skal holde hardt å rekke dette, men Lokfører`n har tatt ut noen feriedager han hadde til gode, så får man vel bare stå på!

Det var en aldri så liten update. Karlotte håper å få tid til å kikke innom de fine bloggerne hun vanligvis avlegger et daglig besøk snart. Det fine med en liten pause er at mengden inspirasjon og gode tips bare vokser der ute i "bloglandia"!

Karlotte skal dra seg opp på loftet og prøve å gjøre noe fornuftig nå som englebarna er i seng.
Dere andre må ha en strålende god kveld!! Klem fra Karlotte.

8 kommentarer:

 1. Oi, ser ut til at dere har nok å henge fingrene i ja! Lykke til videre :) Føler også at vi har mye vi må få unna før jul, så gleder meg til freden kan senke seg i høytiden! Klemmer

  SvarSlett
 2. Jeg tar av meg hatten for dere altså:) Dere henger ikke på latsiden for å si det sånn! Jeg tror rommet til lillekarlotten blir kjempefint og badet like så. Gleder meg til å se og kjenner jeg blir mektig imponert om du og Logføreren får alt ferdig før jul!

  Ha en fin kveld og takk for fine ord inne hos meg. Klem, Pernille

  SvarSlett
 3. Blir sliten bare å lese her jeg nå! Dere må huske og puste!

  Digget lampeskjermen, snuppa..den var rå!!

  klem

  SvarSlett
 4. Dere skal ha all ros! Dere er så flinke! Som dere står på!

  Elsker den lysestaken, noe av det vakreste jeg har sett! :)

  Tusen takk for nydelig kommentar hos meg! Du er god! :)

  Nå må du kose deg også i førjulstiden, og ikke stå på for mye!

  God klem fra Lene

  SvarSlett
 5. Syns dere er kjempe flinke jeg som står på å pusser opp rom for rom.. Mye jobb, og mye slit når det står på. Men resultatet blir jo så bra :)

  Jeg har visst ikke fått opp de siste innlegga dine i bloggrollen jeg *%$/$%$%/)$#%* Dæsken asså. Skjønner ikke hvorfor det.. meeeen, jeg har nå lest igjennom dem nå. Syns den puta gjorde seg sammen med det turkise bildet asså. Lekkert :) Og det er fy fy at det rykker i foten etter å pynte huset vårlig enda *fy skamme seg*. Nå er det jo snart juuuuuuuul. Årets beste høytid spør du meg. *blunke*

  Ønsker deg en flott fredag og helg
  klem Jane

  SvarSlett
 6. Tusen takk for de flotte lyktene. De er kjempe fine når det mørkner ute og vi trenger litt stemning i stua. Også lukter de så godt!! Lykke til med oppussingen!!

  Kristin

  SvarSlett
 7. Oh, gleder meg til å komme på besøk og se! For jeg blir vel bedt igjen?!?! Eller oppførte jeg meg ikke bra nok?

  SvarSlett
 8. Dæsikken Karlotte! Skal sei dåke er reine durasell-oppussings-kaniner! Eg er rå imponert!! Me er berre heilt ekstremt sløve og late og skyver-foran-oss oppussing. Begynte på gangen i sommar - ikkje fullført, skulle pusse opp kjelleren og lage nytt bad før jul - ikkje ein gong påbegynt... Jeeez. Trur du må komma og sparka oss i ræva.

  Kosa deg også då, Karlotte. Sett deg ned med beina høgt og noko godt innan rekkevidde - i alle fall inn-i-mellom. Jula er ikkje berre burde-burde vettu ;)

  Enorm klem!

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)