17.12.2011

Creative evening


Lokfører`n var sliten etter dagens baderomsjobbing og lå på ladning til nattens jobbing. Barna hadde sovnet og godiset var fortært! Åge hadde sunget i bakgrunen til julegaveinnpakning og pleiet trøndersjelen til Karlotte litt (de kommer jo fra samme by!). Tilbake til sofaen under ullpleddet kom kreativiteten plutselig til Karlotte- halv elleve på kvelden.


Leiren som egentlig ble innkjøpt til et lite juleverksted med barna ble tatt fram. Målet var egentlig bare litt "fimo julepynt", men så fikk Karlotte så lyst til å prøve seg på noen fine lykter.


Som sagt så gjort. Etterhvert kom grytekluter fram for strikkemønster i leiren og stempler for tekst. De fine trestjernene laget - jo du gjettet riktig: stjernemønster;-)

Bilder i mørten klokka halv tolv på kvelden blir så som så. Karlotte eksprementerte litt med innstillingene på kamraet, derav de ikke helt ensartede lysforhold på kveldens lille prosjekt!

Ellers stresses det mer med 2.etg enn det faktum at julen er om 8, ups nå var det blitt 7 dager til! MEN, vi har bakt julekaker, laget konfekt og ordnet pepperkakehus. Gavene er så og si ferdige. Juletrær er peilet ut i skogen og må bare hogges. Karlotte er litt bekymret for sortementet og ikke minst stilen på juletrepynten. Jul har blitt feiret i deilige Trøndelag hjemme hos mamsen og papsen til nå så det hersker litt usikkerhet der altså. I værste fall blir det et meget gjennomført og bloggtrendy fimopyntet juletre! (akkurat DET kunne  Karlotte godt tenke seg...Lokfører`n var ikke helt med på notene da det ble luftet tidligere, men det ordner seg...!) Uansett hva man rekker eller ikke: Jul blir det!!

GOD HELG:-)

6 kommentarer:

 1. Du altså... mest kreativ jo senere det er du ;) Ha ha. Disse lyktene ble knall fine. Slike fikk jeg lyst til å prøve meg på også..men ikke før jul. Det rekker jeg ikke. ;) Ha ha. Kan du ikke legge ut en "tutorial" på hvordan du har gjort det a? En dag du har tid (jeg skal ikke mase på deg asså). Men hva slags leire har du brukt? Fimo på alt?

  Ønsker deg en strålende dag og lykke til med juletrepyntinga. Gjennomført fimo juletre hadde vært knalltøft det.

  klem Jane

  SvarSlett
 2. Enig med du, jul blir det! Fimopynten har jeg ikke begynt med enda... er litt treg av meg, leira er kjøpt da!

  Kule lykter du har laget..
  og lykke til med innspurten, snuppa!!
  klem

  SvarSlett
 3. For noen flotte lykter du har laget! Imponert! :) Så flotte og koselige bilder! Nå er det jul hos dere :)

  Ha en nydelig dag!

  Klem Lene

  SvarSlett
 4. Så fine lykter du har laget!!
  Så gøy ♥
  Her er julegavene kjøpt og pakket inn, og julekaker er bakt OG spist opp!!
  Må nok en ny ladning til i morgen;)

  Ha en fin kveld!

  Klem Line

  SvarSlett
 5. Å fytti katta, Karlotte! Det bur ein kunstnar i deg ser eg. Det er sesongens flottaste fimo kunst. Utrulig lekre lykter, og figurar. Eit juletre pynta med desse lekkerbiskane kan jo berre verta heilt rett! Trur ikkje du skal bekymra deg over juletrepynten, det ordner seg, det ordner seg :) Spent på å sjå 2. etasje ta form.

  Juleklem Eli

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)