14.12.2011

Foto day!


Karlotte har fotografert i 5 timer i dag, men tok ikke et eneste bilde i Landhandleriet, selv om det er bloggbar progresjon:-) Det får komme i morgen, kanskje rekker hun til og med å stæsje litt først!

Dagen i dag har vært viet fotografering av hovedbilder til ZanZ sin nye nettside og nettbutikk som er like rundt hjørnet. Egentlig en ganske så fin jobb ja å få komponere opp bilder og ikke minst få lov til å være kreativ sammen med så FLINKE jenter!! Karlotte knoter litt med lyset da. Ikke lett å få et stabilt godt lys om dagen og Karlotte jobber derfor litt etter "bingo prinsippet": juster innstillinger til du finner noe som funker! Hadde hun enda giddet å lese den berømte bruksanvisningen eller den sikkert fine fotoboka hun kjøpte seg for et par år siden men som ligger urørt på loftet et sted!

Lillekatt - når er fotokurset?!!

Ellers fikk Lokfører`n svingt seg litt utpå dagen her og plassbygd seng på gjesterommet er nå ferdig (Karlotte henger litt etter med bildedokumentasjonen!). Nattjobbing på nattjobbing bremser noe på produktiviteten, men når han er ferdig på jobb i morgen tidlig er det heldigvis fri en del dager. Det er bra og egentlig helt nødvendig. Badet ligner nemlig ikke mye på et bad i skrivende stund og en rødhåret Blånisse på barnetv kunne opplyse Karlotte om at det nå er 10 dager igjen til jul!!!


I morgen har barna fri fra barnehagen. Om det er taktisk og lurt eller ikke gjenstår og se men Familien Glum tenkte å ta en tur til "søta bror" for å handle litt til jul. Ferske egg i mengder har blitt hentet i dag hos snille nabo "Turid med hønene" som barna har døpt henne etter at hun var så snill og ville ta over hønene våre!
2 etg ligner mer på et katastrofeområde om dagen, MEN- det blir bra tilslutt! 
Med en mann som er så glad i egg og bacon at det er et biologisk under at han ikke har begynt med egen eggproduksjon er det aldri feil med nok egg i hus. Karlotte skal ikke være gnien med de gode lunsjene i dagene som kommer -  det er nemlig å legge inn gode aksjer for at badet kommer til å bli ferdig;-)

En strålende kveld og en god torsdag ønskes, klem fra Karlotte.

7 kommentarer:

 1. Herlig, her går det unna! Husk og pust littegranne også... *S*

  klem

  SvarSlett
 2. Flink du er!! :D

  Jeg skal sitte med beina høyt HELE kvelden ja!

  Klemmer fra Silje

  SvarSlett
 3. He he, skulle også lest den brukermanualen til kameraet... men men, en lærer da litt underveis!
  Høres ut som om du har spennende dager!
  Håper du tar deg tid til å kose deg også!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 4. Juhu, du di snasne snuppa :) Gratulerer så mykje med to nøster i hus. Det er ingenting som er skjønnare enn kattunger, kanskje bortsett frå egne barn og nieser/nevøer... Me har to kattar sjølv, og det er bra mykje kos ja. Herlighet som dåke står på, eg er så IMPONERT! Respekt til dåke, altså!

  Eg har vore ute på juleshopping no, kom ikkje i havn. Men fekk no handla inn litt juleklede til meg sjølv, viktig å prioritera ;) Skal ut på galeien i morgon med jobben, så då skal eg dolla meg til rett og slett. Gleder meg :)

  Herlige bilder du byr på i dag! Heldigen deg, snakk om drømme jobb altså!

  Kleeeeeeeeeeeeeeeem!

  SvarSlett
 5. Må bare spørre....hvor pokker tar du all den energien fra? Er jo selveste superwoman du jo :) Gleder meg til å se rommene ferdige. :)
  Så bra at du endelig fikk meg med i bloggrollen. Har drevet å knota noe veldig med å få fiksa det, men endelig så fikk jeg det til. Juhuuu.
  Og ja, et lite treff over nyttår hadde vært kjempe kos.

  Lykke til videre med oppussing osv.
  klem Jane

  SvarSlett
 6. Eh,nei...slagbenken står midt på gulvet enda! *småflau* Jeg har sitti soffan i HELE dag!! *S*
  Jeg likern slik han er jeg..

  Har du jobbet så svetten sprutet i dag,eller ble det svensketur?

  klem

  SvarSlett
 7. Hehe, sorry, jeg har ligget brakk! Fotokurs kan tas nårsomhelst på nyåret!!

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)