26.03.2012

The tv room - before and after!


Som en forlengelse av kjøkkenallrommet har vi en tvstue. Bildet under viser hvor deilig og lekkert dette rommet var da vi kjøpte huset. For det første var det åpent fra gangen helt inn til den lekre doble døren ala gymdør fra 1969. Der har Lokfører`n og Karlotte satt opp (ok, det var mest Lokfører`n da, MEN Karlotte har sparkla og malt...!) en vegg som i dag deler det som før var et veldig veldig langt rom, i tv stue på den ene siden i forlengelse av kjøkkenet, og musikkstuen hvor flygelet står som er det første rommet du kommer inn til etter gangen(er det noen som har en legre setning å by på?!). Der hvor det store vinduet er til venstre på bildet under har vi i dag en dobbel glassdør ut til det som skal bli hagen....Massiv graveing og planering av tomt er planlagt, timet og nøye tilrettelagt- men ikke gjennomført.... egen traktorgraver til tross....Veggen til venstre for vinduet er revet og er i dag kjøkkenallrommet. 


Da vi rev tak, vegger og gulv i dette rommet dukket det mellom muselort og fandens oldemor opp en god del høyere takhøyde! Det gjorde ingenting:-)

Mellom dette vinduet og døren dere kan skimte ovenfor det sorte legeskapet var det altså en vegg. Det er utrolig deilig og praktisk å ha så åpen planløsning. Etter å ha bodd i to gamle hus tidligere med flere mindre rom etter hverandre er det deilig med større, åpne flater. 

Karlotte skal gjøre en kjempestor jobb med nettbutikken til ZanZ et par dager nå - så blir det påskeferie i deilige og vakre Trøndelag. Det gleder hun og alle de andre i huset seg veldig til!!!

Er det påskeferie-planer på dere kjære bloggvenner?

Fin uke ønskes, klem fra Karlotte.


14 kommentarer:

 1. Man må tage det hele med når man overtager og bygger om - men det har været udfordringen værd - I har formået at skabe nogle rigtige gode stemninger dels med rå fabrikstil med også aner til ethno/asiatiske toner - hvor afslapning og nærvær er i højsædet. Plads til ungerne og livet - en dejlig oase I har fået skabt.

  Fine billeder du forresten har fået lavet til Zanz hjemmeside - I love it.

  Påske byder på et kroophold, lidt almen oprydning, projekter der skal færdiggøres og en tur til landstedet - hehe, det var så den påske - mere arbejde end fornøjelse - men det går nu nok.

  Hygge

  SvarSlett
 2. Hej hopp, gillar din stil väldigt mycket, plus att du har energi och donar här och där, det gillar jag!

  Kram josse

  SvarSlett
 3. Ja, for en forandring! Og til det bedre ja, hehe :) Skal si dere har gjort mye med huset, dere er så flinke! Hørtes mye ut å oppdatere så mange varer. Gleder meg til å se hva dere har fått inn! Skulle hatt den puten med gullpaljetter jeg :) Og noen Tine K skåler så blir jeg fornøyd. Vi må ta en kaffe en dag, hadde vært koselig det :)

  Du får jobbe å stå på! Ser at nettbutikken er under vedlikehold :)

  Klem Lene

  SvarSlett
 4. Hei på deg! Så fint der er hos dere, supermange fine detaljer og ulike stilarter sammen. Og det blir jo aldri feil, Karlotte!

  SvarSlett
 5. Ohlala! for en forskjell!

  Her skal det jobbes hele påsken, før vi reiser til syden en uke... YEAY!

  Jeg håper du har hatt en fin mandag og ukesstart.
  Jeg er så slått ut av pollen om dagen at det ikke er gøy en gang.
  Storgodklem!

  SvarSlett
 6. åpen planløsning er supert..vi åpnet mellom kjøkken og stue for noen år siden..man blir jo så mye mer samlet!!
  Vi drar til Gran Canaria på lørdag,skal bli deilig med varme,bare oss 4 til en forandring,masse sports aktiviteter til mann og jenter,og kun avslapning på meg..(uten å gå fra matbord til matbord...all inclusive)
  Ha en herlig påskeferie Karlotte.
  Klem:)

  SvarSlett
 7. Dette var det fineste jeg har sett på lenge!
  Anki

  SvarSlett
 8. Så UTROLIG mye dere har gjort altså, og sp KULT som det har blitt!!
  Dere er RÅÅ ♥

  SvarSlett
 9. Herre min hatt! Dere er flinke. Utrolig moro med før og etter bilder. Hjemmet deres kunne jeg glatt flyttet inn i :) hehe
  Deilig kveld til deg og dine

  SvarSlett
 10. Jeg gjentar jo meg selv når jeg kommenterer hos deg: Dere har gjort en formidabel jobb!! :D

  Her skal ungene på påskeferie med besteforeldre på hytta, mens vi voksne skal kose oss hjemme. Vinn-vinn. ;)

  SvarSlett
 11. Dere har et herlig hus; jeg blir så imponert når jeg ser alt dere har gjort!!
  Her blir det ikke mange kyllinger i påska, nei; oppussingskaos sørger for rot og skitt overalt. Så her må vi snike oss UT av huset for å få litt påskekos... Kos dere i Trøndelag - håper dere kommer med finværet!!

  :-)

  SvarSlett
 12. Så flott med slike store luftige rom.Ser du har laget slik lampe som jeg har så lyst på.Den ser jo bare superfin ut.:)Flink du er...
  klemklem

  SvarSlett
 13. Du..jeg ser du skal være med på førjulskosen til Maia..så gøy!!
  Gleder meg til å treffe deg!!
  :)

  SvarSlett
 14. Aller aller aller først så MÅ eg berre sei at no gleder eg meg enno meir til 3. november. Jeeeeez altså :) Karlotte kjem til oljebyen - elskbart - veldig elskbart! Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

  Så må eg jo sjølvsagt nevna, igjen, at du har det såhåhåhåhå fint (litt misunnelig sutre stemme her ja - veit det er usjarmerande, men pyttsann, det får du tåla).

  Her reiser eg og gutta boys til naustet til mamma og pappa på Bømlo. Me tar avgårde på mandag, og så kjem Herr Fryd på torsdag, han må jobba stakkars jævel. Eg har jo sagt opp, så eg drit i det. Og har antagelig fått ferie, i alle fall dukker eg ikkje opp på jobb. (eg har sjølvsagt både søkt og fått godkjent ferie...)

  Vel, kosa deg heilt enormt masse i lag med familie og venner i Trøndelag. Blir vel litt Chili på deg tenker eg :)

  Klem Eli

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)