09.03.2012

Buy yourself a minute or two!

Når du er barn av foreldre som driver ekstrem oppussing blir du av og til presentert for kreative tiltak... 
For hva gjør mammaen din når hun bare må få litt framdrift i 2 etg, mes en 3 åring og 4 åring regjerer 1 etg- kun med sporadisk tilsyn, ymse bestikkelser og megling mellom søsken 
- hun tar en rull el-tape, klistrer litt på gulvet, tar en kjapp -mer eller mindre pedagogisk- gjennomgang av tallene, og gir et lyn-kurs i paradis hoppping! 
Det var ingen dum idè faktisk. Det ble en populer aktivitet ( i kanskje 20 min...max!) - men for Karlotte sin del var det det grafiske uttrykket det gav i rommet som fenget (arbeidsroen også selvsagt- her skal vi ikke miste synet av det opprinnelig formål!) Dette paradiset fikk være oppklistret i stua noen dager, men idèen var såpass god for en interiørblogger med lett oppheng på en litt grafisk stil om dagen- at den nok kommer til å dukke på på et barnerom i Landhandleriet i en eller annen form etterhvert! 
Det får bli dagens tips fra Landhandleriet hvor vi koser oss med besøk fra Trøndelag om dagen. Helgen kommer nok i den aller største grad til å gå med til mye sosial hygge og kos - og på søndag kommer Landhandleriet i Dagbladet!! Det er litt grue/glede seg for Karlottes del som hater å bli tatt bilde av, og som føler hun hadde litt lite kontroll på fotografen som spant runt her;-) Skal bli spennende å se Landhandleriet gjennom en annes linse! FIN FREDAG og god helg ønskes, klem fra Karlotte.

15 kommentarer:

 1. Åh så kult! Dette ga meg en idé :)

  Håper du får tid til å bare være deg også, midt i all oppussingen :)

  Ønsker deg en aldeles formidabel fredag!
  klemklem

  SvarSlett
 2. Mega god ide...så nå blir det med teip på landet i helga!!
  Å dagbladet skal kjøpes og nytes!!

  SvarSlett
 3. Så kult :) Gleder meg til søndag. Må bare huske å kjøpe dagbladet :) Kos dere masse med besøk.
  Stor klem

  SvarSlett
 4. Kjempegod ide! Om man bare var så kreativ som deg! Og nå fikk jeg en grunn til å kjøpe Dagbladet på søndag også. Gleder meg. Ha en toppers dag! Hilsen fra Elin

  SvarSlett
 5. En utrolig gode ide!! Skulle ønske jeg hadde barn når jeg ser det:)

  SvarSlett
 6. Så bra ide!

  Må nok kjøpe dagbladet på søndag ja:) Følge med på "naboen" vettu;)

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 7. Kjempesmart,må huske å kjøpe Dagbladet på søndag da:):)
  ha en kos sosial helg..
  klemklem

  SvarSlett
 8. Det er så cool - købte en hinkerude wallsticker fra designvirksomheden Frk Jensen sidste år som blot ligger og venter på at blive lagt i entreen - den bliver et mega hit. Vi får lagt sort gulv og hvid hinkerude.

  Jagten er gået ind på gl. hinkesten - en lille sag som rent faktisk er blevet forbudt at forhandle i legetøjsforretninger - sjovt som tiderne ændrer sig.

  Tillykke med den

  SvarSlett
 9. Heisann :-)
  Her var det jammen mye spennende. Har herved lagt meg til som følger.
  Ha en fin dag ;-)
  -Susanne-

  SvarSlett
 10. Så kult:)
  KReativt!
  Og sikkert kjempe kjekt for ungane.

  God helg!

  SvarSlett
 11. Jammenmeg smart! Og man skal jaggu ikke undervurdere mengden gjøremål en hardt presset småbarnsmor får unnagjort på skarve 20 minutter :-) Idé er herved lagret bak øret. Moro å se oppussingsprosessen i forrige innlegg :-) Jeg står midt oppi noe lignende selv, men uten forhåndsinnblanding av bandidos da... Vi fyller pukk i golv om dagen, og jeg går konstant med en merkelig følelse av at det ikke stemmer helt at så mye stein skal INN i huset mitt. Men det blir vel bra til slutt :-)

  Klem fra Tevanga

  SvarSlett
 12. For en genial ide! Og dekorativt var det også! Gjør ikke noe å ha dette kunstverket midt i stuen :)

  Kos dere så masse med besøk og ha en fin helg!

  Klem Lene

  SvarSlett
 13. Kos dere masse i helga, jeg skal kjøpe Dagbladet i morgen! :D

  SvarSlett
 14. Da har jeg vært å kjøpt Dagbladet... Hjemmet ditt er fantastisk, elsker stilen din

  Trinemor :)

  SvarSlett
 15. Så smart og lekkert!! Ja, gode råd er dyre når småttiser skal aktiviseres slik at foreldrene får arbeidsro ;) Ha en fortsatt super søndag!! Her har vi bakt Oreo Cupcakes. Og mannen skal lage Tikka Masala fra bunnen, gleder meg :) Klemmer

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)