23.03.2012

A litle sneak peak..


Lokføre`n har speiallaget komoder/sittebenk under vinduet. Med utsikt over Øyern blir det veldig bra.
Karlotte er her i ferd med å tre inn med malerbøtta!!
Om noen lurte så skal IKKE det veldig blå sikringsskapet være der
...må bare få gravd og lagt inn nytt hovedstrøm-inntak til Landhandleriet først! 
Karlotte og Lokfører`n har omsider flyttet inn på det nye soverommet. Senga er på plass og i helgen fikk Karlotte malt litt kommoder/sittebenk og en gammel kommode - som skulle bli litt sånn trendy skittengul vet dere - den ble jammen meg ganske så solgul... Ikke helt etter planen.

For en som direkte har mislikt fargene gul, rødt og oransje i interiøret de siste 10 årene ble det viktig med riktig nyanse på fargen merket Karlotte. Hmmm... malingsdamen på Maxbo får nok et nytt besøk i løpet av helgen...

Så som dere skjøner er ikke rommet akurat ferdig dekortert, stæsjet og fikset. TTT i Landhandleriet om dagen. Karlotte skylder på jobben, der er det litt hektisk men morsomt om dagen med alle vårnyhetene som kommer inn. Dagens innlegg ble derfor i beste "teaser tøs" ånd!

Lampeprosjekt på gang... med innflydd hæsje-streng fra Trøndelag, Lokførern`s finurlige avbitertang-talenter og Karlottes tråkle-kunskaper er det meningen denne skal henge i taket på det nye soveromet!

Her venter vi på besøk fra kjære bror og sambo i helgen, det blir stas:-) Skal du gjøre noe hyggelig i helga?

Fin fredag og riktig god helg!!

11 kommentarer:

 1. Gul er det ny IN, sammen med rød, blå og smaragdgrøn ;-D Det ser lovende ud - og dejligt når det hele falder på plads.

  God weekend

  SvarSlett
 2. Skal si dere står på asså! Helt imponert her! :) Og lampen! Superkul! Vil gjerne ha oppskriften på den :) Ser jo ut som den man kjøper i butikken, og den er vel 20 ganger dyrere :) Gleder meg til å se soverommet ferdig, ser veldig bra ut foreløpig. Var innom Zanz på onsdag, så fikk kjøpt meg ny maling. Ble mye mye bedre!

  Ha en super dag!

  Klem Lene :)

  SvarSlett
 3. Altså, Karlotte, syns kommoden er kjempefin jeg :-) Jeg er jo veldi "gul" for tiden (se bare på bloggen min i dag) og syns den knallgule er kjempestilig som kontrast - akkurat når jeg så bildet ditt, så fikk jeg lyst til å male en kommode gul, så det vurderes nå veldig sterkt :-) God helg til deg og dine - her skjer det veldig lite i helgen, men med nesten sommertemperaturer så tror jeg helgen blir tilbrakt ute i det fri!!

  SvarSlett
 4. Synes dere hadde kommet langt på soverommet! Kjempestas med den oppbevarings/kommoden/benken under vinduet kan jeg tenke meg. Og den gule kommoden var knall, kanskje du liker signalgul og ikke skittengul etterhvert, hihi;-)

  God helg !

  SvarSlett
 5. Dere har jo kommet langt på vei :) Flinke er dere!

  Fin fredag videre. I dag er stilletene pakket med i vesken, for etter jobb er det cava med min gayhusband *fnis*

  klemklem

  SvarSlett
 6. Syns det ble råkuult jeg.. Dere er jo så flinke!

  Her har jeg fått besøk av mamma og besta, dessverre er ikke formen helt på topp men drar meg nok til når medisinen begynner å funke håper jeg. Kjipt å være dårlig i dette været.

  Klem

  SvarSlett
 7. Så flinke dere er asså :) Mektig imponert!!! Synes kommoden ble knallgul og knallkul jeg. Spent på den lampa også merker jeg din teaser tøs. Hehe.
  Blir nok en rolig helg med litt småpussling hjemme og litt etterlengta kjærestetid på oss. Det blir godt :)
  klem Jane

  SvarSlett
 8. Hei på deg! Dette såg veldig lovande ut altså - gleder meg til å sjå det ferdige resultatet :) Eg er på sunmøre i barndomsbygda og på besøk hos mi aller første venninne, og du kan tru eg vert oppvarta. Frukost på senga :) I dag har me vore i Ålesund og shoppa til den store gullmedaljen - eg er så fornøyd med ALT som eg har i posane mine! Hihi - heldigen min :)

  Ha ei deilig helg, Karlotte!

  Klem Eli

  SvarSlett
 9. Hei:)
  Så spennende - gler meg til å sjå resultatet.
  Må berre sei at eg digger virkelig huset ditt - det er så inspirerande og kjekt å komme inn på bloggen din å sjå kva du finn på.

  I helga skal eg treffe nokre bloggevenner, nyyyte sola og berre kose meg:)

  God helg!

  SvarSlett
 10. Jepp, det er offisielt. Jeg er spent. Spesielt på lampa!!

  Lokføreren er handy - fin benk!

  Og vet du, det ER viktig mer riktig nyanse!!

  SvarSlett
 11. Praktisk og fin benk under vinduet.....og stikker gjerne innom for å se mer ja:)

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)