11.03.2012

The forgotten angel!


Karlotes bestevenninne er på grensen til indignert over at det har manglet en vinkel på fotograferingen når Landhandleriet har vært i den "kullørte presse" den siste tiden. Frk Chilli-Charm synes nemlig komfyren (og badet nede) er det som er tøffest i Landhandleriet og kan ikke skjønne hvorfor ikke det velges å legge et større fokus der! Så her kommer et plaster på såret Chilli;-)
For Karlotte og Lokfører`n er den elskede Ilve komfyren meget oppskattet i Landhandleriet. Ventilatoren derimot - not so much. Den bråker på linje med et jagerfly og har minimal effekt- sin relativt stive pris til tross, men det er vel en sak mellom leverandøren og den baconelskende Lokfører`n!! Selve komfyren er aldeles fantastisk å lage mat på. Matlaging på gass anbefales virkelig på det varmeste herfra:-)
Om det er andre en Frk Chilli som savner en titt på badet kan dere klikke  HER!  for å   se det seneste innlegg fra dette rommet.
Ellers må Karlotte inrømme at det var ganske stas å se hjemmet sitt over 5 sider i dagens Dagbladet. Spesiellt likte hun de litt mer "actionpregede bildene" av eierne, og at det ikke var slike rett opp og ned bilder som Karlotte tenderer mot å mislike ganske så sterkt...!

Håper helgen din har vært fin! Her er Lokfører`n på guttetur i Las Vegas (uautorisert!!) og Karlottes Mamsen og Papsen er skysset til flyplassen etter kjempekoselig besøk. Litt stusselig egentlig- men snart er det heldigvis påske og i år som alle tidligere år blir det påske i vakre Trøndelag!!
Fin ny uke ønskes, klem fra Karlotte.

22 kommentarer:

 1. Heia Chilli, enig altså... men lekkert er jo hele hjemmet deres!!

  Jeg har jo vært å kjøpt papirutgaven i dag for å lese om det deilige hjemmet deres!

  Klem

  SvarSlett
 2. Knallfint hos dere :) vi elsker også vår Ilve ;)

  SvarSlett
 3. Du har så dejlig en humor - mænd og elektronik og dimser - tjaa - I kan jo altid hidkalde flere fly - smiler staidg - men efter min mening skal en emhætte være lydløs. Ellers lyder det til at I har hygget jer gevaldigt.

  SvarSlett
 4. You are a celibrity! LOVE IT!

  Nydelig nydelig! Jeg har ikke ord :)

  Fineste søndagen ønskes deg og dine!
  Her har vi gjort unna skogstur og grunnet ett strøk på lister og sparklet taket- puh!
  klemklem

  SvarSlett
 5. Vakkert hos deg, -over alt! Grattis med reportasje!
  Skal sjå om eg får tak i avisa i morgen..

  Takk for fine ord hos meg!

  ha ei fin, ny veke!

  klem,
  e

  SvarSlett
 6. Rått og nydelig hjem du har.

  SvarSlett
 7. Gir meg ende over for ett hjem dere har! Utrolig inspirerende og vakkert!
  Gleder meg til å lese etterpå...har nemlig bedt mannen kjøpe med seg dagbladet på vei hjem;) håper han ikke glemmer det!...da er det mulig det kommer en tåre;) hehe;)

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 8. Åhhh nei, nå glemte jeg å kjøpe DB idag.. æsj, hadde så lyst å lese reportasjen fra dere. Finnes den på nett?

  Trøndelag i påsken? Det skal vi også, nærmere bestemt Oppdal og hytta.. GLEDER oss :)

  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Tror ikke den fines på nett Potrina- har iallefall ikke funnet den! Vi skal litt lengre nord vi da. Blir kystpåske på oss i mamma og pappa sin vakre gamle trønderlån på en liten øy uti Vikna:-) Oppdal er helt fantastisk også da. Snakket om at det hadde vært deilig å hatt en hytte på Oppdal da vi kjørte gjennom der i sommer på vei til Eresfjord i bryllup.

   Slett
 9. Så fint!!!

  klem,

  SvarSlett
 10. skikkelig skikkelig flott, en fryd å lese denne bloggen!

  SvarSlett
 11. Tøft kjøkken og bad. Vi har også en Ilve, 100 cm, med to stekeovner, egen grill, og varmeskuff; simpelthen elsker den ovnen - selv om en Aga nok stod øverst på ønskelista! Gass er uovertruffent å koke på, og etter mine år i Skottland, var det et selvsagt valg da ny komfyr skulle kjøpes her i Norge.

  Ha en fin søndagskveld.

  SvarSlett
 12. Ååååå, det hadde jeg glemt, det at Dagbladet var hos dere, og at repotasjen skulle komme i dag. jeg hadde nemlig tenkt å kjøpe denne dagbladutgaven fordi dere var der....nå vurderer jeg sterkt å droppe glasset med rødt i som jeg skulle kose meg med når ung var lagt, og heller kjøre til nærmeste kiosk for få tak i utgaven...hmmm

  For du skjønner at fortiden er det det tøffe huset ditt med alle de inspirerende bildene som gjør at jeg kikker innom min egen blogg hver dag(den er fortiden i pausemodus) for å se om det er noen nye oppdateringer fra deg. Så jeg sier det igjen, utrolig bra hus!

  SvarSlett
 13. Hei!!
  I det jeg åpnet mac´en og så kommentaren fra deg
  i innboksen kom jeg på at det var jo i dag du skulle i Dagbladet -
  heldigvis har jeg en snill lillesøster som ikke var vond å be
  om å kjøpe det med til meg så da får jeg se det hele i morgen tidlig : )
  ..veldig typisk å ikke huske slikt her i huset, men heldigvis var det ikke for
  sent. Gleder meg til å se!
  Fine bilder fra kjøkkenet ditt, kan ikke huske å ha sett så mange fra den
  vinkelen på bloggen tidligere - en drøm av en komfyr..

  Fin ny uke til deg søte,
  god klem fra meg
  Elisabeth

  SvarSlett
 14. Badet i Lanhandleriet er superfint og det samme med kjøkkenet:) Herlig komfyr, skjønner godt at dere er fornøyde med den altså! Gøy med Dagbladet også, jeg må jo bare ut en tur å sikre meg et eksemplar før den forsvinner fra avishyllen;)

  Ha en fin kveld! Klemmer fra Pernille

  SvarSlett
 15. Mine bønner er hørt! Takk at du fikk ordnet opp i saken kupphora mi. Hehe, kanskje litt sterk kost på en søndag for de fleste, men jeg er nå offesielt omtalt som bestevenninna som slenger rundt seg med kupphorekommentarer, så da får vi kalle en spade for en spade.

  Ha en fiiin kveld videre.

  Klem Chilli Cat

  SvarSlett
 16. Haha, har du savna meg?!?! Hi hi!! Det er sååå fint hos deg altså, snuppis!!

  Og du - fotodag - det bør jo kanskje være en dag det er dagslys? Eller? ka du tenke? Hva trenger du tips til? Jeg er borte denne helga, men neste helg kan jeg.... Bortsett fra at jeg skal i bursdag lørdag 24. kl. 16, men vi kan jo rekke både det ene og det andre før det?!?

  SvarSlett
 17. Den er slettet frøken : )
  ..nå står det altså ikke hva du ønsket deg lengre,
  men det spiller jo ingen rolle.

  Jeg har nettopp sittet ute i solen og kost meg med
  gårsdagens utgave av Dagbladet - fiiine bilder,
  og herlig lesning om dere : )

  Ha en finfin dag,
  klem Elisabeth

  SvarSlett
 18. Veldig bra artikkel! :D Jeg har kjøpt Dagbladet i hele helga, siden jeg bommet på dagen. ;P

  SvarSlett
 19. Du har et fantastisk hjem..og den komfyren ser ut som en drøm..
  Ønsker deg en fin dag!!
  Klem:)

  SvarSlett
 20. Min aller kjæraste Karlott! Tusen takk for spesial helsing i frå Maia, som eg til min store fryd fekk overrakt personlig i dag :) Me har hatt eit aldeles formidabelt bloggtreff, eg er heilt oppi under. Og så mange kjekke damer da, du. No er klokka 02:12, eg skal på jobb i morgon og bør vel sterkt vurdera å gå å legga den gamle kroppen min, men eg er så full i inntrykk og glede.

  Ja, ja. God natt - min skatt - med fløyelshatt!

  Klem, Eli :)

  SvarSlett
 21. herlig! for et kjøkken og bad!! lekker komfyr!:) blir så glad hver gang jeg kommer inn her til deg, msse inspirasjon og glede!klemmer

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)