08.07.2012

Snap out of it!!


Bloggdvalen altså! Etter et par herlige uker i vakre Trøndelag var det deilig å komme tilbake til hjemmet sitt, få vasket, ryddet og ordnet litt og kjenne at inspirasjonen til innredning og interiør kom krypende fram igjen. Med alt som har skjedd her den siste måneden i forhold til interiør og spennende besøk i Landhandleriet er det bare å fyre opp bloggen igjen!! Tusen takk til dere som har tittet innom til tross for at det samme bildet har møtt dere i lang, lang tid nå:-)


Utenfor kjøkkenvinduet begynner den store plattingen endelig å ta form. Det bygges pergola og en herrrrlig loungesofa som Karlotte allerede har masseprodusert puter til i deilige friske farger!
Den er tradisjon tro- så godt som ferdig møbler og stærjet oppi hodet til Karlotte.

Siden skal et par mål leire gjøres om til en forhåpentligvis frodig plen etterhvert med busker, trær osv osv - planene er mange, noen som kjenner en landskapsarkitekt og anleggsgartner på utkikk etter praksis og utfordringer?!

Denne frøkenen er litt forsynt på grovarbeid etter rennoveringen av Landhandleriet kjenner hun. Det er litt sånn: "ring meg når det er klart for møblering og stæsjings"... får begynne å tippe Lotto i morgen kanskje slik at hun kan få noen andre til å ordne biffen!!Se der - da var bloggdvalen brutt. Karlotte har så smått begynt å besøke favorittbloggene sine igjen, hun har mange deilige, inspirerende innlegg igjen. Med en uke igjen av ferien håper vi i allefall på gløtt av sol, then again- gråvær innbyr til blogglesing! Fin uke til deg som titter innom, klem fra Karlotte.
12 kommentarer:

 1. Yaaaaaaaaaa! She's back :) Sjølv kor kjekt det er på ferie så er det alltid aldeles fantastisk å komme heim att. Sova i egen seng, sløve i egen sofa, dusje i egen dusj og flytta ut av toalett veska. Her har me to veker att å jobba før det er ferie tid. I dag sendte me gutane på miniferie til mormor og morfar, så no blir det ei veke med aleinetid for Johnny og meg. Herlig det også, men eg saknar dei jo allerede. Storebror Jacob har vore på hyttetur med ein kompis sidan torsdag og var heime nokre timar før det var ut på tur igjen. Har Harry fantastisk flott vêr i dag, og fekk luka ein del i år overgrodde hage, eg er skikkelig sløv når det gjeld hage, det gir meg ingenting... Sukk ;) Men eg er jo heldig som har ein hage å luka i da.

  Klem Eli

  SvarSlett
 2. Ha en fortsatt finfin ferie! Vi drar til København i dag, gleder meg til kos og skattejakt i interiørbutikker :) Klemmer

  SvarSlett
 3. Fint å ha deg tilbake!!
  .. Og ja alltid godt å komme hjem til eget hus!!

  Vi har nettopp hatt 2 flotte uker i Tyrkia.. Og i morgen blir det jentetur med minsten til Krakow..

  God klem:)

  SvarSlett
 4. Deilig med kos i trønderlagen tenker jeg:)Jeg håper på litt kos i Danmark i august:)
  ha en fin fin dag
  klemklem

  SvarSlett
 5. God morgen, surrehue :-) Hi hi hi!! Gleder meg til å se oppdateringene!

  SvarSlett
 6. Fantastiskt flott kjøkken du har, og hærlig å lese at det er flere som er klare for finpuss og lei at hageprosjekt, som tar altfor lang tid, før man kan pynte og kose seg :)

  SvarSlett
 7. Gratulerer med finaleplass! Stemmer på deg jeg! :) Godt å ha deg tilbake igjen, ser frem til masse fine innlegg fremover! :)

  SvarSlett
 8. Velkommen tilbake :o)
  Godt å ta seg ein pause av og til, litt viktig også, trur eg... ;o)

  Ser fram til vidare oppdateringer, no har du skrudd opp forvetningene... hi, hi

  fin, fin sommardag til deg!

  ib

  SvarSlett
 9. For en fantastisk inspirerende blogg jeg fant !
  da ble jeg glad, og la meg til som følger nr 300 :-)
  Så fint hjem du har !
  Her skal jeg kikke litt mer ser jeg :-)
  Ha en fin mandag !
  klem

  SvarSlett
 10. Velkommen tilbake ;)

  Håper dere har gode dager ♥

  Takk for kommentar og gratulasjon. Her er formen heller varierende, i dag er en mindre ok dag, mens i går var ganske bra. Får trøste meg med de som er ganske bra. Men jeg er lei, helt ærlig. ;P

  SvarSlett
 11. Så flott den sjenken med turkis på ser ut :) Sjarmerende og fine bilder.

  SvarSlett
 12. I knew it!!! today I bought Bolig Pluss and I was soo happy when I saw your house!! I knew you will be the first winner, you deserve it, you have a huge talent, your house is beautifull! congrats! wish you all the best!!! I am very happy for you,
  klem
  Mars

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)