09.07.2012

Jippi! One of the finalists:-)Litt treig kanskje, yes I know - men her skjedde ting i et forykende tempo uka før Karlotte og co dro til Trøndelag på ferie. Det startet med at det ene storbesøket (kommer i et eget blogginnlegg snarlig!) ble avløst av en serdeles hyggelig tlf fra Bolig Pluss hvor en søt dame kunne fortelle at Landhandleriet er et av 10 hjem som er trukket ut til å være med i finalen om å vinne Norges Vakreste Hjem 2012, en konkuranse som er et samabeid mellom Tv2 og interiørmagasinet Bolig Pluss.
                          
Janteloven til tross må Karlotte si det var ganske stas å bli valgt ut - det er en annerkjennelse av de hundrevis av arbeidstimer som har blitt lagt ned gjennom totalrennoveringen de siste par årene - men Landhandleriet, eller "Bandodosbula" som det har blitt kjent som nå er i godt selskap da - sammen med 9 andre fine finalister!
Espen og Camilla fra Tv2 foreviger "Familien Glum" utenfor huset
Få dager etter vi fikk vite at vi var i finalen hadde vi en hektisk, men veldig morsom dag i Landhandleriet med et tv team (skrekk og GRU - hverken Lokfører`n eller Karlotte er veldig glad i å bli filmet kan man si...!) og stylist, fotograf og tekstforfatter fra Bolig Pluss. For Karlottes del var det egentlig bare å slippe kontrollen og lage i stand litt god lunsj til oss etter en dag med frenetisk rydding, vasking, stæsjing og fiksing før de kom!
En lett lattermild Lokfører med en meget humoristisk og dyktig fotograf Sveinung og tekstforfatter Camilla fra Bolig Pluss. Karlotte slo til med Chilli-tomatsuppe fra de dager da hun drev Karlotte Cafè & Lunsjbar, med nystekt foccatia og hjemmelaget aioli! Brownies og jordbær til dessert:-) 
Et moromt sammentreff var det at fotografen fra Tv2 var en gammel barndomsvenn av Lokfører`n! Ved siden av Camilla fra Tv2 og flinke stylisten Aina fra Bolig Pluss.

Pay back for alle bildene Sveinung!! 
Du kan lese om finalistene og gi din stemme til den du mener har 
Norges Vakreste Hjem ved å trykke HER!
Tusen takk for fine kommentarer, lykkeønskninger og stemmer i forbindelse med Norges Vakreste Hjem - og i dag rundet jammen Karlottes Hjem 300 følgere - STOR STAS!! Velkommen Flisan, og dere andre:-) 
Fin, fin mandagskveld ønskes, klem fra Karlotte.

17 kommentarer:

 1. Det er bare sååå fortjent, jeg elsker hjemmet ditt rett og slett!!! Bare en liten erklæring rett fra hjerterota her nå...:)
  Du får helt klart mine stemme !!!
  Masse lykke til !!!
  Stor klem

  SvarSlett
 2. Så velfortjent vennen!!!! Elsker hjemmet ditt! Kan tenke meg det var noen hektiske dager ja, puh! Dere har virkelig ståttt på! :)

  Dette blir så spennende!!!

  God klem Lene :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye!
  Med det flotte hjemmet deres skulle det bare mangle,
  gleder meg til å se mer når det vises.

  Fin ny uke til deg!
  - AC

  SvarSlett
 4. Hi hi hi, Bandidoshula er snart mer kjendis enn dronninga!! :-) Og ja, jeg kunne nok høre at du ba deg sjæl ja, og jeg sier bare velkommen ;-) Men det er godt mulig baksten er borte.... Det forsvinner liksom litt hver dag... Vet ikke hvor det blir av men....

  SvarSlett
 5. Du har sjølvsagt mi stemme, og Herr Fryd si òg :) Og plutselig står me og skrapar på døra di om ein liten måned på veg heim frå Danmark / Sverige ferien vår. Og så gret eg ein liten skvett fordi du er akkurat slik som eg har tenkt, og fordi du har det så fint (gledestårer!!!)

  Jadda! Ni arbeidsdager att og så ferie :) Woohoooo!

  Klem Eli

  SvarSlett
 6. Gratulerer masse med finaleplass. Et flott hjem dere har :)

  SvarSlett
 7. Grattis så masse,ikke noe rart at du ble tatt ut:)
  klem

  SvarSlett
 8. Hei søte deg,
  hurra og gratulerer!
  Jeg venter fortsatt på den invitasjonen til landhandleriet *kremt*

  Jeg er helt i feriemodus om dagen, blogger bare når jeg har tid og lyst og jeg bruker lite tid foran skjermen om dagen. Men det er vel litt av poenget med å ha ferie er det ikke *fnis*

  I dag har fabelaktigmannen tatt seg en fridag for å underholde meg *yeay*
  Nyt kvelden søte deg.
  klem

  SvarSlett
 9. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 10. Gratulerer så mye med nomineringen!
  E tips til gartner: www.barehage.com.
  Holder til i Lillestrøm og er meget dyktig!

  SvarSlett
 11. congrats!! you have my vote! I loveeeeee your house is beautiful! good luck!!! :)
  Mars.

  SvarSlett
 12. Hei Karlotte, så kjekt og se deg på bloggen igjen...ja, det er travle tider og vi prioriterer familie nå i sommer. Vi får nok tidsnok tid til blogg og annet når høsten kommer tenker jeg...;) Så fine bilder fra deres hjem, og så spennende at dere er de utvalgte. Jeg skal nok stemme på dere, for jeg synes dere byr på noe annerledes. Og annerledes er KULT. Fint satt sammen interiør og historie bak der hvor dere bor. Helt utrolig;) Fin dag til deg. Takk for alltid oppmuntrende komentarer hos meg. Ikke svada fra din kant;)

  SvarSlett
 13. Hurra hurra!!!
  Jeg har stemt på deg :)

  Jeg stemmer for bloggteff med Nedre Romerikes interiørbloggere hjemme hos deg ;)

  Klem fra Stine

  SvarSlett
 14. Hei!
  Så utrolig flott hjem du har ;-)
  Gratulere masse som en av finalekandidatene, det er mange flotte hjem blant de ti...
  Så det blir spennende!

  Ønsker deg masse lykke til, og fortsatt god sommer!

  SvarSlett
 15. Heisann:)
  Virkelig et nydelig og spennende hjem, med morsomme detaljer og flotte løsninger... Love it!!:)
  Lykke til i massevis i finalen:)

  Ønsker deg og dine en finfin helg, og en riktig flott sommer:)
  Klem Marianne

  SvarSlett
 16. Det er bare så utrolig KULT at du er med Monica!!
  Og vel fortjent;)
  Masse, masse lykke til ♥

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)