11.07.2012

Lounge and deck in the making!!

Labert vær og ferie på Karlotte og barna til tross - i dag ble det storproduksjon av platting og pergola utenfor Landhandleriet!! Med begge barna fullt utstyrt med stølver og regntøy og de voksne armert med div powertools ble gulvet på plattingen ferdig i dag + reisverket og bakvegg på pergolaen. At Lillekarlotten hadde greid å gå oppi bassenget med begge støvlene før mora hadde rukket å få på seg skoene og div andre "minor setbacks" må nesten bare tas med i beregningen når man jobber med barna hjemme!!
Karlotte ser det for seg....liggende i et vell av deilige fluffy puter i de fineste farger, solen skinnende, lykkelige barn plasker rundt i bassenget sitt (og de krangler ikke heller...!), mor selv nyter sitt andre...eller var det tredje glass sprudelnde rosa mens Lokfører`n fyrer opp grillen på det nye utekjøkkenet.. Høres bra ut ikke sant??!! Kanskje greit å justere ned forventningene en liten smule - men det kommer til å bli veldig bra. Karlotte ser det for seg allerede og straks er det klart for den morsomme delen: møblering og stæsjing. Passer bra at Lokfører`n får lønn til helga.....!

Fin onsdagskveld ønskes, og takk for alle fine ord på forrige innlegg - Karlotte blir rørt og glad i hjertet sitt av mindre<3

9 kommentarer:

 1. Ai, så fint det blir!! Enda finere blir det med meg og enda mere vin! Ho ho ho!!!

  SvarSlett
 2. Dere er effektive, må jeg si - imponert ennå en gang :-) Og GRATULERER som finalist!!!! Kjempestas :-) Jeg har jo lenge synes at dere har ét av de vakreste hjem i Norge, så det kommer ikke som noen overraskelse på meg ;-) Lykke til - gleder meg til å se deg løpe av med seieren, kjære Monica ;-)

  SvarSlett
 3. Kjenner meg veldig godt igjen i alt du sa :-) Dette blir bra!

  SvarSlett
 4. hei og hopp :)
  Bare innom en kjapp tur i kveldinga, så kjapp at æ bare har skrolla gjennom første side og bestemte mæ førr at hit vil æ absolutt komme tilbake! Så dermed har æ lagt mæ i følgerlista di :)

  NYDELIG BLOGG OG HJEM DU HAR!
  Velfortjent finaleplass ;)

  Klæm Trine

  SvarSlett
 5. Hurra hvor dere er effektive :)

  Nyt sommeren videre og kos deg.
  Her på Nesåsen har det regnet og regnet og regnet.
  Idag skal jeg og Nala bare slappe av og kose oss inne, det tar på med ferie, vi har fartet hit og dit og jeg har i grunn aldri hatt så mye å gjøre som nå *fnis*

  Fin fredag til deg, vakre!
  klem

  SvarSlett
 6. Idag har jeg funnet mange nye og flotte blogger, og dette var jo en skatt! Landhandleriet ser utrolig ut, og jeg er sikker på at dere gjør dette huset vakkert! Ønsker dere masse lykke til i konkurransen!! god sommer! klem

  SvarSlett
 7. Å så fint! :D Jeg jobber med en plan om å få en overbygget plass ute, så får vi se om sommeren bringer oss noe som helst nærmere en ferdig platting i år. (Ligger en 4-årig jordhaug i veien, som må fjernes først)

  Håper dere får en herlig helg!

  PS: Håp på mye, men forvent lite....? Sånn i forhold til å ligge på fluffy puter, unger som ikke krangler og deilig sprudledrikk i glasset. :)

  SvarSlett
 8. Herlighet, du er MASKIN Karlotte! Dåke to er berre heilt enorme :) Såg jo på bildet i går at det blei slik som du drømte om, kjempe flott, blir mange rike stunder der vil eg tru :)

  Klem Eli

  SvarSlett
 9. Tøft! Dette kan ikke bli annet enn perfekt!
  Hjemmet deres er jo drømmehjemmet! nydelig, stilig og kult på samme tid!
  Ha en flott ny uke!

  Klem

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)