18.07.2012

Meet Cilla!

Cilla er en fin ny venn i interiøret. Tollix-stolene er oppskattet av både Lokfører`n og Karlotte i Landhandleriet, men de kan være litt kalde og harde til de veldreide pompene våre...

Karlotte har ikke brukt enormt mye energi på å finne noe som kunne myke opp stolene altså, men en runde med noen kvadratiske, stripete puter fra Jysk hadde blitt oppbrukt og Karlotte hadde gått litt lei - helt til Cilla dukket opp!!
Med sin snertne, runde form. Antiskli under og ikke minst det faktum at Cilla kan vaskes på hele 40grader var det strålende. At Cilla også også tilførte ytterligere grafisk sort/hvitt til interiøret var helt mindt i blinken for Karlotte om dagen.


Du finner Cilla på Ikea - billig var hun også, bare 49kr!

Tusen takk for alle kommentarer om uteplassen vår! Vi nyter i fulle drag å endelig ha en deilig plass ute hvor vi kan slappe av, spise og hygge oss sammen. Karlotte har begynt å beise, hun har pusset, vokset og gjort ferdig spisebordet. Lokfører`n svingte seg rundt og tegnet utekjøkkenet han skal begynne å bygge i dag - så det er nok ikke det siste bildene dere har sett derfra!!

Fin onsdag ønskes, klem fra Karlotte.

6 kommentarer:

 1. Digger hjemmet ditt!! Det er såå stilig og lander midt i mitt interiørhjerte -kunne flyttet rett inn!

  Klem

  SvarSlett
 2. Bare elsker bloggen din=0) supert fint hjem dere har. liker blanding av det nye og gamle=0)) Legger meg til som følger. Ha en fin kveld.
  Klem

  SvarSlett
 3. Oj, kuuul! OG billig!!:D
  Gratulerer som finalist forresten! Vel fortjent:)

  SvarSlett
 4. Heldig du er som har så mange fine Tolix'er:)
  Og med Cilla'ne ble de nok gode for stumpen ja, hihi:)

  WOOOOOW, for en lekker uteplass dere har skaffet dere, herligheten så flinke dere er:)
  Håper det blir mange flotte sommerdager i August:)

  SvarSlett
 5. Cilla er ei snasen og rund lita snelle :) Og i tilleg så er ho genial... Snakk om perfekt pakke! Og om ikkje sånn altfor lenge så skal ho få helsa på MIN veldreide ende, hoho, du kan seia det slik at DET er noko av det eg verkelig ser fram til i ferien. Å få møte Karlotte live! No nærmer det seg vel date for deg og Maia også.

  To små dagar att no så har eg sommarferie. To bitte bitte små dagar... O lykke!

  Klem Eli

  PS! Du har passert 100 000 visningar!!! Drit bra :)

  SvarSlett
 6. Ohhh vilket fint hjem du har! Det är ett riktigt fint ställe! Ha det! Pernilla

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)