15.05.2012

Tv room again - and a lot to celebrate!!

Tjolabois! Karlotte smeller til med litt bilder fra tv-stua igjen i dag. For de av dere som føler det ikke er så lenge siden siste beklager Karlotte dette og noterer i margen av hun må bli litt flinkere til å huske å fotografere litt hjemme også:-) Nytt siden sist er det supertrendy batikk-putene i sofaen. For alle har vel fått med seg at batikk er på full fart inn i motebildet igjen?? - og da er aldri interiø-trenden langt unna!! Disse to prakteksemplarene ble laget på tekstilformingen å Otterøy skole i det herrens år 1991 - om ikke hoderegningen slo fullstendig feil gikk denne frøkena i 8 klasse det året, og lagde disse to putene. Etter å ha vært på ungdomsrommet en del år, siden bli puttet inn som innleggsputer for et mer tidsriktig putetrekk, havnet de til slutt på ferieparadiset til mamsen og papsen hvor Karlotte kom over de nå i påsken!! Norstalgi og trend i en og samme oppdagelse der. Det kan bare bety en ting...man begynner å bli gammel:-)

Ellers kom jammen meg Karlottes hjem i galleriet på den siste utfordringen fra Nib-jentene, Nytt møter gammelt. Stor stas!! Det er litt stillstans i Landhandleriet om dagen. Grunnen til det er at Lokfører`n har gjort om 3 mål av tomta (det som før var en gressplen blant annet) til en enorm gjørmedam!! Der sitter han i den gule traktorgraveren sin dag ut og dag inn men Karlotte freser rundt inne og rydder, kjefter og smeller litt på ungene og forbanner gjørme sånn helt generellt!! Men: lysning i den mørke, mørke gjørmetunellen i dag- Lokfører`n har fått opp reisverket til den ene delen av det som kommer til å bli en megastor, deilig terasse. Gulvbord er innkjøpt og fase en er lovet fullført til Ludvigsens bursdag 25mai!!
I dag er det litt frenetisk jobbing kombinert med ordning, vasking av bunadskjorter og pakking som gjelder. Familien Glum skal nemlig kjøre til Trøndelag igjen i morgen. For første gang på så lenge Karlotte kan huske skal 17 mai feires på gamle trakter - på nettopp hennes barne og ungdomsskole - slik sett var vel batikk-pute temaet serdeles treffende i dag:-) Lillekarlotten og Ludvigsen skal derfor hoppe sekkeløp og slå i spiker slik som mora deres gjorde for noen (eh..) år tilbake! Men den strøste grunnen til "The Glums" reiser opp er at lille Mia skal døpes på søndag - og Karlotte og Lokfører`n har fått den store ære av å være gudforeldre!! Favoritt-tante (selvoppnevnt tittel!) har blitt tiltrodd et par fine oppgaver også; pianist under dåps-sermonien og dekoratør av bord og lokale! Så nå kverner tankene mellom hvlike blomster vi skal gå for innimellom priser eks Mva, alternativer og foto redigering i ZanZ sin nettbutikk! 

Har du ikke meldt deg på den O`store Give Awayen enda må du gjøre det. Et gavekort på 1000 kr fra ZanZ kan aldri bli feil! Du ken delta ved å trykke HER!! Veldig hyggelig at så mange ønsker å delta og følge bloggene!

Da gjenstår det bare å rope "Hipp Hipp Hipp Hurra" og ønske alle og en hver som titter innom en riktig god 17mai feiring! Klem fra Karlotte.

11 kommentarer:

 1. Elsker hyllen og pynten på den! Og digger lampen:)
  Så gøy med de putene da:)
  Og gratulerer med galleriplass:)

  Ha en flott 17. mai!
  Klem Monica

  SvarSlett
 2. Herlig, herlig! Skal stå klar med "potet å skjei"! God tur hemmat!

  SvarSlett
 3. Dette var fjongt! Og putene....nice :)

  SvarSlett
 4. Så koselig med tur i helgen, kjempestas å være
  fadder for en liten nydelig en : )
  ..tihi, tre er ett fint tall - tror jeg skal vente en stund
  med neste, men så absolutt ; )

  Så fint det marokkanske bordet du har i stua,
  også gleder jeg meg til å se litt av uteområdene deres etter hvert!

  God tur til Trøndelag!
  Klem Elisabeth

  SvarSlett
 5. Batik er retro i bedste forstand - alt hvad der med barndomsminder er IN.

  ALtid hyggeligt at kigge forbi dig.

  Glædelige 17. maj

  SvarSlett
 6. Puh..blir rent sliten av å lese om alle deres prosjekt i Landhandleriet jeg. Men fint det blir det ja :)Kos dere så mye med 17 mai feiring samt dåp.

  klem Jane

  SvarSlett
 7. Flotte bilder karlotte-mor:)
  Elsker detaljene hjemme hos dere ♥
  Og akkurat her jeg sitter nå har jeg to sblå og hvite batikk-puter sydd av min fineste Kine på skolen - jippi, da er vi trendy og:)

  Gratulerer så masse med galleriplass hos NIB!!
  Vel fortjent - og LYKKE TIL!!

  SvarSlett
 8. Gralla med galleriplass!

  Det er plass til ganske mange strawberry daquaries på ein slik stor terrasse, sant vel?

  Apropos stor så skal eg no prøva bunaden min, huff, dette vert brutalt!

  God tur, Gudmor! Speler piano også du ja, er det noko du ikkje kan, sånn egentlig?

  Klem, type mega stor!

  SvarSlett
 9. Takk for fine ord om bidraget ditt..må jo si det er stor stas å være i finalen..Jeg har ikke vinnerlykke(men hell i kjærlighet..som er mye bedre)..men stas å bli lagt merke til...

  NIB lager et innlegg om Paris turen min også denne uke..dobbel lykke..kjekt med slike forespørsler!!!!

  God tur..og kos dere med 17 mai feiring på gamle trakter..

  God klem:)

  SvarSlett
 10. For en herlig blogg du har,
  og knallfint bidrag i `nytt møter gammelt`

  God lørdagskveld :)

  SvarSlett
 11. Your home is gorgeous! I absolutely love it! Great style, so refreshing and love all of the natural light!

  Tanja

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)