29.02.2012

Thank you!!

Karlotte er overveldet! Det var nok en heldig kombinasjon over en sak om Landhandleriet i Romerikets blad, kombinert med et innlegg om den fine konkuransen ZanZ hadde som gjorde det. Karlottes hjem passerte svimlende 2760 treff på en dag på mandag!! For denne bloggen var det et stort byks i antall besøkende.
I anledning at Karlotte tenkte å ta for seg en liten "før og etter"-serie på rennoveringen i Landhandleriet var dagens første bilde å finne på framsiden av prospektet da huset ble kjøpt. Folk flest hadde kanskje luktet lunten når det fiiiineste megleren kunne klare å finne til forsiden var bildet av en plankett, med malingsøl, tatt litt på skeiven? Vet nærmere ettersyn kunne også vandalismen gitt en pekepinn om tilstansrapporten - der var nemlig "meget GODT bevart butikk- og boliganlegg", klusset litt med og "GODT" var skrapet bort. Egentlig fullstendig med rette- det kan Karlotte og Lokfører`n i ettertid skrive under på!!
Det som sikkert en gang hadde vært en sveitser-perle av et hus så på et tidspunkt slik ut. Tro det den som kan, men det var over denne butikkdøren og store butikkvinduet m/gitter (som forøvrig var borte da Karlotte og Lokfører`n kjøpte - Bandidos hadde jo bygget skiferbaren innenfor!!) bevaringsetaten i Fylkeskommunen, kommunen og det lokale historielaget skulle bevare for en hver pris! Alle kan vel se at det er vindu og dør som harmonerer med gjengse byggeskikk i 1894??? Lokfører`n ble til og med kalt forbryter av en "bevaringsmann" på et tidspunkt da han ble beskyldt for å ha fjernet butikkdøra, det gamle butikkskiltet- som ikke var på Bandidosbildet en gang (!) OG det råtne panelet! Rart hvor vanskelig det var å få med seg forandringene mens en motorsykkelklubb var her. Var vist mye lettere å gå på "vanlige" folk. Folk man ikke trengte politieskorte for å komme på befaring hos! Så Lokfører`n fikk skyld for mye. Noe hadde han slett ikke gjort, andre ting- som å ville skifte ut en råtten vegg hadde han gjort. Resultatet har blitt slik:


Er det ikke på grensen til kriminelt?

Hmmmm...det ble litt eder og galle på bloggen i dag faktisk. Det tror jeg ikke Karlotte har vist nevneværdig mengde av tidligere, MEN - oppi all rennoverings-galskapen var faktisk kampen mot kommunen og andre bedrevitere noe av det som var aller mest slitsomt å forholde seg til. Det å ikke få lov til å bytte ut råtten panel - OG isolere (gud forby) selv om panelet ble erstattet med helt likt som det originale - på ditt EGET hus, som du har betalt penger for.

Mange møter, frustrerende telefonsamtaler, unødig tid på å lage tegninger, forklare tegninger osv osv er Landhandleriet i dag godkjent utvendig!

Så over til overskriften- det Karlotte EGENTLIG skulle si: Det er så utrolig hyggelig med tilbakemeldingene som har kommet på de siste innleggene. Veldig, veldig hyggelig er det å høre fra lokale folk som gjerne var her og handlet når det var Landhandleri og som kjører fordi daglig. Både Lokfører`n og Karlotte setter veldig pris på hver og en kommentar!!

Så tusen takk!

19 kommentarer:

 1. En helt vanvittig forandring! Til det positive, selvsagt :)

  SvarSlett
 2. så gøy da... ;) det var masse treff på 1 dag d... :) gratulerer!! fin blogg... :) legger meg til som følger jeg!
  ha en fin kveld! :)

  Klems Diana.

  SvarSlett
 3. Jaha, dersom folk vil ta vare på det stygge og grusomme for enhver pris, da kan man jo lure på hva som foregår mellom ørene deres. I og med at dere sleit for å få sette huset i den stand det er i dag, så skulle man jo nesten tro at naboer, innbyggere og forvaltningen heller vil at det skal se grusomt ut, og råtne bort...... og bli til jord...... For øvrig så ser jo resultatet helt fabelaktig ut. Antar at det har kostet både kroner og tid og krefter. men flott er det blitt. Dere er flinke. Hilsen Grethe

  SvarSlett
 4. For en forandring på utsiden også!

  SvarSlett
 5. Hekka pekkan, han der Lokføreren er ein skikkelig råtass altså, vandal, rampegutt, fjasefrans, røver... tenk å bytta ut råtten panel! Eg er heilt sjokkert altså...

  Men du, Karlotten min, så flotte besøkstal då! Egentlig så burde du ha slike treff kvar dag, ALLE bør få sjå kor fint Landhandleriet er blitt.

  Klemmmmmmmmm

  SvarSlett
 6. Hehe, du er gift med en KRIMINELL!! Forøvrig vet jeg ikke helt hvem jeg hadde vært mest skeptisk til å ta opp kampen med - deg eller Bandidos.... ;-)

  SvarSlett
 7. Stor stas med mange treff...og velfortjent..digger hjemmet ditt!!
  Ønsker deg en fin dag.
  Klem:)

  SvarSlett
 8. Beundringsverdig innsats og jobb dere har lagt
  ned i det (nå) vakre gamle huset deres : )
  Også så gøy med så mange treff på en dag!
  Vel fortjent!!

  Fin dag til deg, klem klem

  SvarSlett
 9. Imponerende av kommune og etat at de ikke får øynene opp for at huset blir ivaretatt etter "original" stil!
  Mest imponerende er det at dere holdt ut! Det er blitt ett nydelig hus!!!
  Det er en liten ting jeg ville beholdt fra "originalen"; Det lille vinduet oppe under taket som har den sirupsnipp- ruten i midten. ;)
  Slike vinduer er så koselige, og er veldig typisk for hus fra den tiden.

  Ha en fin dag i ditt fine hjem! :)

  SvarSlett
 10. Go, girl. GO! hehe... litt herlig å sette skapet på plass etter så lang tid med eder og galle fra "kommun"? Kanskje på tide å gjenninnføre boksepølsa i det idylliske hjem?! ;-)

  PS! Du må ikke glemme dobbeltsiden av Landhandleriet i Rock citys lokalavis?! Kjendis i by'n, og all ære og berømmelse. Takk for nok en puteflashing.

  Klem, klem

  SvarSlett
 11. Leste en kjempeflott reportasje i Lokalavisen her, Namdalsavisen denne uken.
  Måtte se flere ganger for noe virket utrolig "kjent" og da viste det seg jo at det var ifra Karlottes hjem som jeg hadde sett her inne på bloggen...så morro ..D:)
  Leste der at du opprinnelig er Namdaling også :)
  Virkelig litt av en toppers jobb dere har gjort her.
  Ha en fin helgestart
  Klem sissel ...som også er Namdaling ..D.)

  SvarSlett
 12. For ei forvandling:)
  Eit utrulig vakkert hus!
  Det må dåke være stolt over - skjønner godt at det er lite motiverende med så mykje byråkrat og innblanding...

  Ønsker deg ei strålandes helg, her hos oss feirer har vi feirt bursdag:)

  SvarSlett
 13. Det er jo helt fantastisk! Jeg har jo alltid kjørt forbi den gamle rønna, men nå er det jo et vakkert syn å kjøre forbi;-) god søndag til deg;)) klem

  SvarSlett
 14. Hei, jeg kom tilfeldigvis over bloggen din, og HIT kommer jeg tilbake!
  Hurra for fine blogger! :)

  God søndag ønskes!

  SvarSlett
 15. En liten hilsen fra nærmeste nabo. Kjempenfint at huset har kommet til sin rett igjen. Flott både innvendig og utvendig. Stå på videre :-)

  SvarSlett
 16. Jeg skjønner at det har vært en laaaang vei fra kjøpet av huset til Karlottes herlige hjem slik det er i dag. Dere har det så nydelig og du tar fantastiske bilder. Da vi flyttet var det til et hus som kun var fem år gammelt, veldig kjekt når du har en mann som ikke er den mest handy - hi, hi :-)

  Ha en herlig kveld!

  Klem
  Netta

  SvarSlett
 17. Så utrolig fint dere har det Karlotte! Huset ditt er en drøm. Jeg ble helt forelsket når jeg så det fine huset ditt utvendig(- som innvendig, hihi;)) Den dagen vi finner en tomt skal jeg ta meg en tur til deg for en stoooor inspirasjonsrunde:) Håper alt er bra med deg og dine!

  Klemmer fra Pernille

  SvarSlett
 18. Hei hei! Har ikke sett bloggen din tidligere, før jeg tilfeldigvis ramla inn via Zanz. Så fantastisk!!! For et hus og for en arbeidsinnsats!
  Med røtter fra Trøndelag kan det kanskje være muligheter for å se deg innom Mathildes verden i Steinkjer. Hadde vært hyggelig å hilse på!

  Ha en fortsatt fin uke:)
  Ruth Mathilde

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)