21.02.2012

Passion for Pink!


Det måtte nesten komme et slikt innlegg. 
Litt etter litt har den sneket seg inn i Landhandleriet 
- knæsj pink!
Slik kan det også se ut i Landhandleriet.... under en fotoshoot for ZanZ
Under en fotoshoot vi hadde for ZanZ i Landhandleriet hadde vi med en stabel fargerike Tolix-krakker. Lille Karlotten på tre år så i en stille stund sitt snitt til å rappe den rosa, klistre på et prinsesse-klistremerke med veeeldig sterkt lim, snu den opp ned og dytte den over gulvet noen ganger. Slik sørget hun for at Landhandlriet ble en (lett stripete) krakk rikere;-) 
 Nå skal Karlotte ærlig innrømme at det ikke gjorde noen verdens ting. Hun hadde nemlig sikla litt på en slik krakk og tenkt det hadde vært kult med et litt fargerikt innslag på kjøkkenet nå mot våren...
Alltid greit å ha noen å skylde på:-)
Ved nærmere ettersyn er det ikke den eneste plassen knæsj rosa har sneket seg inn- sånn sett bort i fra det meget rååååsa lysestakekuppet i forrige innlegg...!
Lokførern`s kunstkjøp ble gjort for rundt 7 år siden. Det har så langt ikke vært oppe på veggen i noen av residensene Lokfører`n og Karlotte har hatt. Karlotte har syntes at det er veeeldig turkis- men her like før jul ble det testet ut, og plutselig funket det. Litt skremmende hvor mye man endrer smak innimellom........! 

Litt rosa tape funker flere plasser!
Karlottes blomster "hang up" siden nyttår- tulipaner! Aller vakrest er de like før de gir seg, når de henger litt over kanten, fullt utsprunget! Sammen med litt LOVE te fra Kusmi var det plutselig en del knæsj rosa i den kroken også!
Har du noen fargedille om dagen?!

Tusen hjertelig takk for alle de fine kommentarene etter Roadtrip saken hos NIB - skikkelig stas, og velkommen til nye følgere!! Deilig feit-tirsdag(!) til deg som titter innom, klem fra Karlotte.

14 kommentarer:

 1. Ooo, hærlig rosa! Flere enn meg som er hekta ser jeg:-) I det siste har det blitt knaill-rosa tapet, rosa lampe, rosa bord osv...

  Man får jo slik hærlig vårfølelse av denne fargen! Hilsen Maratonjenta i snøføyka!

  SvarSlett
 2. Jeg er ikke helt hekta på farger for tiden, har fått det for meg at det blir så rotete og uryddig. Så de lilla hortensiaene jeg har kan til nød være i stuen...og jeg har egentlig lyst til å flytte de jeg vet ikke bare hvor... ;o)

  MEN jeg ser jo hvor flott det funker med farger, digger det rosa hos deg. Helt knall...så kanskje kanskje det sniker seg inn farge hos meg og etterhvert!

  Uansett ha en fin dag, takk for inspirasjon og gratulerer med repotasjoen hos NIB. SUPER selvfølgelig!

  SvarSlett
 3. Den krakken var bare helt fantastisk - for en super farge! Jeg har nok ikke så mye knallrosa i heimen, men litt sarte pastellfarger pleier å snike seg inn på vårparten :-) Det blir spennende å se hvilke andre objekter som blir rosa siden det er såpass mye maling igjen i boksen - hi, hi ;-)

  Ha en fin tirsdagskveld!

  Klem
  Netta

  SvarSlett
 4. Hei på deg.
  Super farge, på knalltøff krakk!!
  Ønsker deg en fin fin tirsdagskveld, og en fortsatt glad uke ;)
  Klem, Monica

  SvarSlett
 5. Så kuult!!

  Jobber du for ZanZ? Jeg bodde 2 år i lillestrøm i 2003-2005, men da var vel ikke den butikken der :)

  ha en fin kveld!

  SvarSlett
 6. Omg, jeg kjenner jo at jeg snart kommer til å slenge meg på trenden din her! Råsa hos meg å..? *ler*

  Digger lillekarlotten altså...!

  Ha en fin kveld..
  klem

  SvarSlett
 7. Hei karlotte, digger den rosa fargen, og alle de fargesterke tolix krakkene. Og den rosa du viser er bare knæsj, liker også den gule varianten som finnes. Maleriet er kjempe fint ogå;)

  SvarSlett
 8. Syns den rosa stolen gjorde seg veldig godt hos deg, og den hylla di er jo bare så tøff! :)

  SvarSlett
 9. Hei søteste!
  Det var så fint bilde av deg i Nib! Nydelig!
  Jeg digger rosa, men det kommer IKKE i interiøret, jeg har dilla på lyseblått sånn nærmest isblått...

  Du har ett så vakkert hjem at ord blir fattige!

  Fin tirsdagskveld til deg og dine!
  Her venter kylling og spinatpai i ovnen... can't wait!
  klem

  SvarSlett
 10. Oh yes!
  Knæsj rosa er lekkersmekkert:)
  Ikke så mye her enda, men kommer nok ♥
  Gult er og kult!!

  Ha en fin fin kveld:)

  SvarSlett
 11. Jeg henger meg fremdeles fast i lilla og litt av den grønne 80- tallsfargen! Akkurat som på den ene Tolix- krakken hos deg.
  Har et par av disse krakkene, men de er hvite. Kanskje jeg skal få min nevenyttige mann til å lakkere den ene??? Hmm... Nå har du satt meg på en idè altså!!! :)

  Jeg er nylig følger av bloggen din, og er helt oppslukt! :)

  SvarSlett
 12. Løøøøøv råååååsa asså ;) Skikkelig kult og rocka. Hadde ikke hatt noe imot en slik råååsa tolix akkurat nei. Godt man han små hjelpere innimellom. Thihi.
  Har fått litt dilla på gult jeg... Også gula a gitt. Absolutt ikke en farge som har vært innenfor pantonehjemmets fire vegger før men. Må jo prøve noe nytt.

  Finfin kveld til deg
  klem Jane

  SvarSlett
 13. Hei og hopp!
  Det blir lenge mellom blogginnleggene hos meg for tiden....så jeg har ikke sett at du har vært innom...;) Lyslenken er fra Clas Ohlson :)

  Arti å ha en historie med tolix`n da ;) *ler*
  Å så kjekt at det ble den rosa!

  Kontaineren din på kjøkkenet var helt rå! slike går jeg å trekker på daglig...;) Men å se de slik, gav den et helt annet uttrykk ja! Tøff!!

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)