23.10.2012

My sweet little girl

Det er lenge mellom hvert innlegg på bloggen og Karlotte er takknemlig for antall folk som titter innom, legger igjen en hyggelig beskjed eller legger seg til som følger til tross!! Det er kombinerte grunner til den labre bloggfrekvensen. Først og fremst er det den desidert travelste tiden på jobb. Lokfører`n har et stort prosjekt på gang og hverdagen humper og går ;-) Interiørmessig er det lysere tider i anmarsj - nå går nemlig straks startskuddet for totalrennovering av de resterende rom i 2 egt. Lillekarlotten skal få seg eget, stort rom, det skal lages en åpen og luftig loftstue og med tid og stunder skal det bli et hovedbad (phu, best å ikke nevne alle disse prosjektene i en og samme setning kjenner Karlotte!!)

Den siste uken har ellers vært preget av denne "stjerna"- Lillekarlotten som ble 4år! 
Med flere feiringer har det da vært litt å pusle med. Karlotte har imidlertid vært litt smart denne gangen og "outsourcet" bursdagskakebakingen til en tidligere kollega som er en racer på kakepynting (og baking forøvrig). Den satt pittelitt langt inne for en frøken som har drevet egen kaffe med kun hjemmebakte kaker, men selv om Karlotte virkelig elsker å bake er ikke de store kakepynteprosjektene noe for hennes tolmodighet. Det var med andre ord et smart trekk! 

Lillekarlotten bestilte gul prinsessekake til voksenbursdagen og råååsa til barnabursdagen. Den som nok satte mest pris på den saftige sjokoladekaken med den deiligste ostekremen EVER var Karlotte selv, med Lokfører`n på en god nr 2. Når han hadde fortært restene av favorittkaka: Kvæfjordkaka, MED friske bringebær kunne også han vie sin oppmerksomhet til restene av Prinsessekaka. Det værste var at den bare ble bedre og bedre - tilslutt måtte det tas affære og kakene ble fjernet ut av huset!!
Nå drikkes det atter en gang te og spises godt, men ikke så godt hjemmelaget knekkebrød... Pynten ble gjort enkel til bursdagene. En god venninnes barn hadde strategisk nok bursdag like før og hadde laget fin fine pom pomger som Karlotte var så heldig å arve. Ellers fikk Lillekarlotten friske blomster og levende lys på bordet for det liker hun så godt. Fat og glass tok vi hurtigvarianten på: Hvite engangsasjetter med påskrevet navn fungerte både som bordkort og til å holde litt oversikten når en distre mor ikke helt greide å huske navene på 13stk 4åringer! Washi tape på glassene gjorde samme nytten:-)

Karlotte tar av seg hatten for alle kreative mødre ute i bloglandia som lager den ene barnebursdagen mer fantastisk en den andre!! Selv har hun erfart at det enkle også funker og at det ikke er vits i å bruke så alt for mye tid på matlaging og kakebaking - spising hadde nemlig ikke barna så mye tid til:-)

Neste innlegg skal komme om ikke så alt for lenge - og handle om interiør - promise, promise!!

En så lenge ønsker Karlotte en fortsatt fin dag og en god uke.18 kommentarer:

 1. Så flott bursdagspynting! Eg er heller ikkje den som står på hovudet før slike anledninger. Har meir enn nok med å få til mat og kaker. Og som du seier; barna er fornøgde uansett! (men eg beundrer alle som har energi og kreativitet til storslagne feiringar) Alltid kjekt å sjå bilder frå det flotte huset dykkar! Så god plass!

  Ha ei flott veke vidare!

  Klem,
  e :)

  SvarSlett
 2. Syns du har gjort mer enn nok jeg altså!! :-) Og når du får tid en kveld, så kommer jeg gjerne på besøk!

  SvarSlett
 3. For et utrolig koselig og lekkert kjøkken du har:)
  Og for en herlig bursdags feiring, kan tenke meg det var ei lita jente som var fornøyd:)
  Ha en herlig kveld
  Klem Merete

  SvarSlett
 4. Gratulerer med overstått! Vi hadde fireårsdag her i huset også før helgen ;-)

  Deilig med så stort kjøkken når det var så mange gjester på besøk kan jeg tenke meg, utrolig tøft med sorte kjøkkenskap!

  God tirsdag videre!

  SvarSlett
 5. Dette er da interiør! Enig med du, gjør det enkelt.. og mat hva er det da man er fire!
  Ha en fin kveld, Monica!
  klem

  SvarSlett
 6. Gratulere med overstått dag i huset!

  Ser ut som at bursdagsbarnet var godt fornøyd, og at det ble en perfekt feiring. Da kan det ikke bli bedre. :D

  Trivelig tirsdagskveld ønskes deg.

  Klem fra nord*

  SvarSlett
 7. Grattis til lille karlotten:))
  Så fin hun var med ballerinautstyret på ♥
  Og for noen FLOTTE barbie kaker, wow, det må jo bare ha blitt en suksess;))

  Syns du har pyntet og stæsjet mye jeg du, flott var det;)

  SvarSlett
 8. Hipp hurra for ein super flott lille Karlott! Du søtaste mi tid... dei kakene... eg sit her og sikler. Det var dårlig strategisk valg å vera svolten og så lesa om dei deiligaste kaker med ostekrem. Men oh lala så lekre kaker! No har eg nett kosa meg på bolig pluss og sett fine fine bileter frå Noregs vakrasta heim! Nydelig! Alltid!

  Klem Eli

  SvarSlett
 9. Så flott det ble - det enkle er jo ofte bra det også! Skjønt; enkelt og enkelt, med så fine ponponer og lekre kaker... ;-)
  Haha - har samme erfaring selv; spising er jo ikke så viktig i barnebursdager; og legger ungene egentlig merke til at alt er fargekoordinert? ;-) Men underholdningen og aktivitetene derimot, det er stas! Er det ikke ofte sånn at man begynner storslagent til førstemann, og så justerer man ned litt etterhvert? Hehe...

  Ha ei fin uke videre!
  :-)

  SvarSlett
 10. Gratulerer med vel overstått 4-årsdag! :) Jeg synes du hadde laget det veldig fint, og det enkleste ER ofte det beste. Og kanskje når de er så små også, når de nesten ikke har tid til å spise :) Håper du har tid til å legge beina litt høyt på sofaen innimellom juleforberedelser og sånt på jobben, og alle oppussingsplaner på hjemmebane. Klemmer fra Ann Merete

  SvarSlett
 11. Søt prinsesse som har fått masse flotte kaker!!
  Godt å kunne ta noen raske løysningar av og til, spes få hjelp av gode venner ;0)

  Ib

  SvarSlett
 12. Gratulerer med vel overstått 4 årsdag!
  Flott borddekking, lekre farger på pompongene.
  Så fine Barbiekaker!

  God helg, klem Nicco

  SvarSlett
 13. Hei. Satt og såg i bloggen din då husets prinsesse kom forbi og fekk sjå Prinsessekakene. Sånn ville ho også ha, på bursdagen sin på lørdag!! Har venninna di ei oppskrift ho kan dele? Eller tar ho kanskje imot (haste)bestilling? :-) ellers takk for mykje fin inspirasjon. Hilsen Unni

  SvarSlett
 14. kjempe stilig feriring detta... fine kaker... :) kjempe fint kjøkken og :) flinkis!! :)

  SvarSlett
 15. Hei du,
  Nå har jeg sett så mange fine bider fra fra det nydelige og originale hjemmet ditt i Boligpluss. Følger deg videre, jeg :)

  SvarSlett
 16. Hei! Skal du slutte å blogge? Jeg håper ikke det for du har et fantastisk inspirerende hjem og artige blogginnlegg :-)) Hilsen Trønder

  SvarSlett
 17. Nokia has more global diversity than Sprint. Nokia has replica chanel access to fast growing markets in Asia, Latin America and Africa, as well as slow-growing markets in Europe and North America. Europe rolex replica and North America have seen the sharpest declines in sales volume for its mobile devices. However, Nokia's Chinese unit sales were a real disaster-piece, declining by 62% in Q1 2012 versus Q1 2011. Sprint generates all of its revenues from the rolex submariner replica US, which we believe will perform better than Europe and offers greater potential than consensus economic estimates in 2013 and louis vuitton outlet beyond.

  SvarSlett
 18. I really appreciate your professional approach. These are pieces of very useful information that will be of great use for me in future.

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)