08.08.2012

Summer colors in the Lounge!

Da var det et lite livstegn igjen fra Karlottes hjem! Karlotte selv har vært litt busy med jobb i det siste- i ferietiden må man tre ekstra til, men hyggelig å jobbe litt i buikken også:-) I siste liten slenger hun seg med på de fine NIB-jentene sin utdfordring denne måneden- TEKSTILER.
Var ikke så vanskelig å velge denne gangen. Den nye loungesofaen måtte det bli. Selv om Karlotte & co ikke har mye farger på hverken interiør eller tekstiler innendørs er de veldig fornøyd med fargepaletten i loungen.
Ikke for å skryte av seg selv, men Karlotte synes det ble så lekre farger mot hverandre, den skarpe rosa mot korall, en mønstret som tar igjen noen av fargene- for ikke å glemme den syrlige gulfargen som bare popper! Det grønne trekket demper det hele og mest fornøyd av alt er Karlotte & co med den flotte kontrasten den sorte bakveggen gir- et helt anderledes inntrykk enn mot den hvite veggen. Karlotte er

  IN LOVE WITH BLACK!!!  
Det ble et lite "uteplass-teaser-innlegg i dag" Karlotte gikk tom for beis, derfor mangler de store oversiktsbildene, men mye har skjedd!! Spisebordet er egentlig ferdig - må bare etterhvert få seg et mer optimalt understell, og utekjøkkenet tror Karlotte blir superbra. All kred og ære til Lokfører`n der altså for kreative løsninger og for den superfine fiberbetong-benkeplaten som ble støpt i dag!!!

Ønsker deg som er innom en fortsatt fin uke- og sommer, for den kan vel ikke være over enda?!!

Klem fra Karlotte.

 

13 kommentarer:

 1. Åå dette var puter og farger til å spise opp! Kjempe fin lounge! Håper vi kan lage noe lignende en gang, bærre lekkert!!!

  SvarSlett
 2. Helt klart kjempelekkert!

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. Så mye herlig puter i nydelige farger:)
  Lykke til:)

  Klem merete

  SvarSlett
 4. Fytti katta me er heldige som skal få sjå denne IRL på fredda'n! Ikkje minst at me får sjå Karlotte sjølv og resten av den fine gjengen i tillegg, eg gleder meg SÅ! I dag har me tilbragt heile dagen i Tivoli, og no har eg rett og slett hatt meg ein cowboy strekk og no er det blogg og Instagram runde medan gutta boys ser fotballkamp...

  Kleeeeeeem, type stor!

  SvarSlett
 5. Ja det ble skikkelig kult ja. Svart var tingen her altså!! Bare å melde seg på mnds NIB utfordring snuppa :)

  SvarSlett
 6. Fantastisk lekkert!!
  Digger fargene ♥
  Kjempefint med den sorte kontrastveggen;)

  Ha en fin fin kveld, og lykke til i utfordringen:)

  SvarSlett
 7. Fantastiske farger og puter. Hilsen Grethe

  SvarSlett
 8. Heisann!

  Og takk for sist, om en kan si det?! Rakk dessverre ikke å hilse på absolutt alle på Tekstileriet. Mitt aller første bloggetreff. Det var utrolig gøy å hilse på så mange vakre, rause, herlige, og ikke minst flinke jenter på en gang. Fikk dessverre ikke hilst på deg. Synes kvelden gikk såå utrolig fort. Håper vi får muligheten til å treffes ved en senere anledning, da. Planlegger å delta på Glansdagen i februar, og kanskje på messa i Bergen i neste måned! Skal du noen av stedene?

  For en fantastisk stil dere har hjemme. Utrolig flott. Digger den! Og fargene og putene i dette innlegget; herlig energi!
  Så flinke dere har vært med huset, og du er jo bare rå på interiør og styling ser jeg.

  Så heldig du er som jobber hos ZanZ. (Hils Monica. Veldig hyggelig å snakke med henne.)Har dessverre aldri hatt muligheten til å besøke butikken fysisk, men følger både på blogg og Facebook. Og jeg har virkelig sansen for butikken. En unik butikk, helt etter min smak! Blir så fint, nå når dere fornyer litt også.

  Ha det fint så lenge, så møtes vi forhåpentligvis ved "neste veikryss"!

  Klem fra nord*

  SvarSlett
 9. Hei!
  Etter å ha sett dere på tv i dag må jeg bare legge igjen en hilsen:) Herregud så flinke dere er!!! Utrolig stili hus og man SER at det er trivelig der:)) Syntes det er kjempe gøy at akkurat deres hjem er blandt finalistene og håper dere vinner - det er fortjent.

  Hilsen (Ch)Kalotte

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)