21.04.2012

Spring break?


Karlotte vet jammen ikke helt hva hun skal kalle det, men som bestevennine chilli-charm litt tørt bemerket i går, burde Karlotte kanskje velge et annet bilde å "ta bloggtørke på" en bilde av søte lille Mia i fare for at Karlottes hjem mer ser ut som en mammablogg...! Karlotte har kun vært innom blogglandia i forbindelse med jobb de siste ukene. Ikke har hun fått besøkt de mange favorittbloggene sine, og ikke har hun ordnet og stæsjet i Landhandleriet (kun de nødvendige skippertak og tilstrekkelige utblåsninger ovenfor Lokfører`n til at han spretter opp trappen og henter støvsuger`n!)

I et forsøk på å komme litt lengre på den siste stæsjingen og dekoreringen på hovedsoverommet var hele familien Glum på plass på Living da de åpnet i morges. Karlotte husket nemlig at Living har hatt et settebord på 3 bord i pleksiglass som hun har en sterk formening om at vil bli riktig som nattbord.

Etter 20 min uten å få noe hjelp fant vi tilslutt ut at det var gått ut av varesortementet. Karlotte ble faktisk så sur at hun reiste derifra uten å handle noe som helst. Dårlig kundeservice er rett og slett en uting!! Det eneste som fikk bli med hjem var litt nye blomster fra Lillestrøm....tror Karlotte skal ta seg en tur alene- uten mann og barn, med litt høyere blodsukker en dag humøret og kreativiteten er på topp:-)

I dag ble det derfor noen bilder fra det nye gjesterommet som ble ordnet i stand akkurat i tide til jul faktisk. Var kanskje på tide å blogge det?! Med Ludvigsens gamle barneseng og plassbygd dobbeltseng ble det litt merkelige, smale rommet ganske så praktisk. Her er heller ikke stæsjingen helt ordnet enda (og venligst se bort fra all akryl, el-deksler og lister som skulle vært fikset!). Den grå kommoden var opprinnelig en bøkefarget variant fra Ikea med lange håndtak i rustfritt stål. Den har fått en kjapp omgang med litt Pure Coulour og enkle, nye knotter i porselen. Karlotte synes egentlig den er litt stor og klumpete, men den rommer alt av sengetøy og er derfor ganske så praktisk - så den får bli så lenge!

Takk for alle henvendelser på mail. Karlotte skal komme tilbake med et innlegg med litt svar på ulike spørsmål som har kommet snart! Enn så lenge håper hun du har en strålende fin lørdag:-)

Klem fra Karlotte.

 

7 kommentarer:

 1. Endelig der var du jo :) Håper du har hatt ein deilig påskeferie! Det har me. No har eg nett hatt besøk av ei venninne som hadde med seg ei venninne og Fryd Heimen var svært lite presentabel, i tråd med at Frøken Fryd skal vera meir opptatt av gjestene enn ryddigheten i heimen så fekk dei komma slik som det var. Men ein liten svettebart fekk eg stressa på meg når eg såg det var tomt for pepsi max, heldigvis var der boller i fryseboksen og saft i kjøleskapet...

  Er det her eg skal sova når eg kjem på besøk?

  Klem Eli

  SvarSlett
 2. Koselige gjesterom du har :) Hilsen Tone

  SvarSlett
 3. Du har vært savnet! :)
  Og Living er dårlig på service! Ikke bra! :(
  God helg!

  SvarSlett
 4. Living vet ikke hva service er, ihvertfall ikke på karihaugen!! Koslig å se et innlegg igjen...

  SvarSlett
 5. Alltid gøy med innlegg fra deg, har selv ramlet av lasset;) toooo much, fotball,handball,jobb og hybelkaniner gjør ikke blogging enkelt;)) fin helg ønskes deg!

  SvarSlett
 6. Takk!!
  Og se der, et herlig gjesterom MED barneseng. Hm.... pakke kofferten :)

  SvarSlett
 7. Så koselig å se nytt innlegg :) Vi flytta til Nordby i 1997 og rakk akkurat å se Landhandleriet i drift før det ble nedlagt. Husker det var så koselig å komme inn der (tusen ulike ting bak disken, akkurat sånn det skulle være). E over middels interessert i oppussing/interiør så æ syns det e så flott å se så fint dokker har gjort det! Nydelig e det:)) Ha en finfin søndag! Nina

  SvarSlett

Jeg blir så glad for en kommentar! Leser hver og en og setter pris på alle:-)